minaatajik مدیر استارتر عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 59 عنوان رشته مامایی 43 بازدید | 7 پست نظرتون در موردش چیه؟ در مورد رشته ش و در امدش و وجه ش توی جامعه؟ میشه راهنماییم کنید🥲 امروز | 12:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hwbjwbwowbw عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 1682 وجه خوبی دارهولی بازار کارش خیلی کمهدرآمدشم مثل بقیه پیراها
دختری_ازجنس_رویاا عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 711 کلا کادر درمان وجهش خوبه درامدشم زیاد خبر ندارم اما شاید معمولی اگر کتاب خوب در هر زمینه ای خوندید، ممنون میشم بهم معرفی کنید🌱توعه عزیزم خیلی دوست دارم 😍خیلی زیاد😍تو لایق بهترین هایی گلم. 😘
minaatajik مدیر استارتر عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 59 وجه خوبی دارهولی بازار کارش خیلی کمهدرآمدشم مثل بقیه پیراها بازار کارش کمه؟ اخه هم توی مراکز بهداشت و بیمارستان میتونن باشن هم میتونن مطب بزنن ولی خب تا وقتی متخصص زنان هست چرا باید بیان پیش ماما
minaatajik مدیر استارتر عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 59 کلا کادر درمان وجهش خوبه درامدشم زیاد خبر ندارم اما شاید معمولی اره فکر میکنم در امد معمولی هم داشته باشه ولی حداقل وجه بهتری داره نسبت به بقیه کارها
hwbjwbwowbw عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 1682 بازار کارش کمه؟ اخه هم توی مراکز بهداشت و بیمارستان میتونن باشن هم میتونن مطب بزنن ولی خب تا وقتی مت ... اره بخاطر متخصصا مطب ماما هم نمیرن. خواهر خودم باردار بود پیش ماما نرفت کلا پیش دکتر میرفتو اینکه اره استخدامی کمی داره
minaatajik مدیر استارتر عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 59 اره بخاطر متخصصا مطب ماما هم نمیرن. خواهر خودم باردار بود پیش ماما نرفت کلا پیش دکتر میرفتو اینکه ا ... اره خب منطقی ترهبازم ممنونم ازتون