2777
2789
عنوان

ربا چرا حرامه

127 بازدید | 19 پست

یک فردی خودش با پای خودش تصمیم میگیره بره پیش یک فرد دیگه که ازش یه پولی بگیره مشکلشو حل کنه

و تازه توافق هم میکنن که یه سودی بهش بده

هیچ زوری هم درکار نیست

مشکلش چیه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دور و برم دیدم کسایی ک ربا گرفتن...که به شدت بعدها دچار مشکلات فرااااواااان شدن... توی زندگیشون ه ...

ربطی ندارن این دو مسئله به هم

منم آدم نزول خور دیدم بدون هیچ مشکلی داره زندگیشو میکنه

مشکلش برا فرد ربا دهنده اس در مورد شما فکر کن همه اینکارو بکنن دیگه تولید و صنعت و کار از رونق میوفت ...

اون فردی که ربا میده با همون تولید و صنعت و کار به سرمایه ای رسیده که میتونه پول بده دیگه

گرفتن سودش که مرحله بعده

مشکل اونجاس که یه عده بدون هیچ فعالیتی فقط چون پول دارن، پول در میارن، قراره با فعالیت پول به دست بیاد، اینجوری که یه عده به مرور زمان میشن برده یه عده دیگ نه کارگر چون هر چی در میاره باید بده به صاحب پول حالا چ کارش سود ده باشه چه ضرر ده، و صاحب پول هر کار دلش بخاد میکنه

به نفع شخص قرض دهنده است.

فرض کن از یکی پول قرض میگیری و بعد اون میگه باید به من پول جبران خسارت مالم رو بدی.

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا، ممنون ازت

به نفع شخص قرض دهنده است.فرض کن از یکی پول قرض میگیری و بعد اون میگه باید به من پول جبران خسارت مالم ...

خب ارزش پولش همینطوری داره به مرور زمان کمتر میشه

قرض گیرنده خودش میره پولو میگیره مشکلشو حل میکنه

بعد موقع پس دادن که میرسه یادش میفته ربا حرامه

خب ارزش پولش همینطوری داره به مرور زمان کمتر میشهقرض گیرنده خودش میره پولو میگیره مشکلشو حل میکنهبعد ...

ربا همون اول حرامه

اول و آخر نداره. اگه کسی شرط جبران خسارت یا ربای قرضی گذاشت، کلا معامله اشتباهه

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا، ممنون ازت

استارتر منم برام سواله اما چون میگن از گناهان کبیره هست اصلا هیچ توکلی به اینکارا ندارم

درصورتی که برادرم ۱۱ میلیارد داده ماهی ۱ میلیارد و ۱۰۰ میلیون میگیره

برای آنچه اعتقاد دارید ایستادگی کنید؛ حتی اگر هزینه اش تنها ایستادن باشد🇮🇷