2777
2789
عنوان

همخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 112 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفتم ی کم چرت بگی حالمون عوض شه

بی ادب چه طرز صحبت با یه خانومه؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
🤣🤣🤣🤣🤣متنفرم از بغل کردن اصلا دوست ندارم

حاجی بخواب الان مارو هم اشتباهی مث پرستار آمپولو میزنی به تشک تخت

‏ی آزمایشی چیزی از ما دهه ۷۰ایها بگیرن ببینن آدمیم اصن؟ مگه میشه ی آدم تو این همه فشار زنده بمونه؟

قربونت خدمتکار چیه همخونه میخوام بدون اجاره فداتشم

اجاره اونم تو شهرستان مگه چقدره که طرف فقط بخاطر این بیاد خدمتکار ۲۴ ساعته تو بشه؟!!! تازه شرط خوشگل بودنو اندام خولم دلری🤣🤣🤣

یه خانم میاد خونه منو ۸ ساعت تمیز می کنه یک میلیون پونصد میگیره هر جلسه تازه زشت و پیرم هست🤣🤣🤣

خدا شفات بده عقل نداری راحتی

خواهرشوهرم پرستار ۲۴ ساعته داره ماهی ۳۰ میلیون بعش میده

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
بی ادب چه طرز صحبت با یه خانومه؟

این پرستار آمپولو اشتباهی زد ب تشک تخت رفت بخوابه فک کنم

‏ی آزمایشی چیزی از ما دهه ۷۰ایها بگیرن ببینن آدمیم اصن؟ مگه میشه ی آدم تو این همه فشار زنده بمونه؟

خوابم نمیاد دنبال همخونه ام

جواب منو ندادی شیراز هستی؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
اجاره اونم تو شهرستان مگه چقدره که طرف فقط بخاطر این بیاد خدمتکار ۲۴ ساعته تو بشه؟!!! تازه شرط خوشگل ...

واقعا که چرا به سلیقه همدیگه احترام نمیزاری بابا من خدمتکار نخواستم فقط هم خونه خواستم خیلی فرقشع