2777
2789
عنوان

همخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 112 پست

خدمتکار مفت می خوای عملن فکر کردی زرنگی😂😂😂

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اصن نفهمیدم چیشدگفتم کجا زدیش چیزی نگفت ی ب کمپلکس رو الکی حروم کرد

‏ی آزمایشی چیزی از ما دهه ۷۰ایها بگیرن ببینن آدمیم اصن؟ مگه میشه ی آدم تو این همه فشار زنده بمونه؟

واقعا نمیفهمم چی فکر میکنی باخودتاحترام نگه داشتن انقدر سخته؟

احترام شوهر کرد بخدا

ولی دیگه ریپ نمیزنم ببخشید

پرستاره هنگم کرد

‏ی آزمایشی چیزی از ما دهه ۷۰ایها بگیرن ببینن آدمیم اصن؟ مگه میشه ی آدم تو این همه فشار زنده بمونه؟

خخخخخ تاپیکم برات شر شد تا تو باشی سرت تو کار خودت باشه😂🤣🤣🤣🤣

فدا سرت تو بگرد ببین کنیز خوشکل کجا گیرت میاد تا صبح چشاتو وا کنی زیباییشو ببینی بپری بغلش

هنوزم مشکوکم ارور میدی حاجی 😂

احترام شوهر کرد بخداولی دیگه ریپ نمیزنم ببخشید پرستاره هنگم کرد

مگه من گفتم ریپ نزن؟

وقتی تو یه تایپک همو میشناسیم لازم نیس شخصیت هر دوتامون رو ببری زیر سوال

....It all started with a dream

عزیزم کدوم شهری؟ شیراز؟؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم