2777
2789
عنوان

کمکککککککک

84 بازدید | 8 پست

من چندماهی میشه با پسری آشنا شدم که خیلی خوبه واقعا از همه لحاظ فوق العادست هیچ چیز بدی تا الان ازش ندیده بودم فکر میکردم یه فرشته پیدا کردم واقعا تمام نشانه های عاشقی رو داره مثل یه پدر مراقبمه به فکره منه نگرانمه الان دو شبی میشه که سر یه موضوعی بحثمون به صحبت های ۱۸ کشیده شد بعد کم کم کلا ادامه داد و اینم بگم منم بی میل نبودم منم صحبت کردم تا اینکه رومون خیلی باهم باز شد و امشب کاملا بی پرده صحبت کردیم حتی گفت که قراره چیکار کنه چیکار کنیم فلان بسار خیلی واضح هم صحبت کردیم

میخوام بدونم این پسر با اینکه تمام نشانه های عاشقی رو داره ولی جدیدا این حرفا هم میزنه و به قول خودش قصدش ازدواجه آیندشو با من میبینه ایا واقعا عاشقمه با قصدش چیز دیگست؟!راست میگن پسری اگه عاشق باشه اصلا راجب مسائل جنسی صحبت نمیکنه؟ درضمن تاحالا هم با کسی نبوده و ما هروز پیش همیم خیلی باهم صمیمی هستیم

تبریک میگم اون تونسته با حرفای شیرین گولت بزنه

اقایون سایت مزاحم بشید من شوعر دارم شوعرررر🥸💍یا جیزس کرایس بچه شانزدهمم را حامله هستم،کودکستان راه انداختم🤰🏻 داستان منو عجقم:یه روز تو باغ مشمد علی،من و کریم و قنبرعلی رفته بودیم انگور بچینیم که اون وسط من و کریم باعم دیگه اشنا شودیم و اون حلقه ازدباج دستم کرد،الان جوجه کشی راه انداخته ایم🗿توجه کنید من ۱۰ سالگی شوهر کردم خیلی زود،راضیم خدایی باید ۳ سالگی شوهر میکردم،دوست دارم بچم همسنم باشه بهم بگه سیسییییی💅🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا در این موارد زود پیشروی نکنین خیلی بهترە ولی نە لزوما اینطوری نیس،من از این بحثا داشتم و ۹۹ ...

اره درسته منم پشیمونم به نظرم نباید یه کاری کنم که راجبم فکر بد کنه