2777
2789
عنوان

ای خدااااا

68 بازدید | 9 پست

میشه دعا کنید زندگیم برگرده به روال عادی

مامان بزرگم مریض شده هیچی مامانم هم قاط زده الان رفت بیدارش کرد نشستن باهم حرف میزنن تو ابن سرما رفته تو بالکن لباس بیاره تو

پول که هیچی برامون نمونده بماند خوبم نمیشهههه ذره ای فقط زحمت پدر منه که تو این سالها همش حروم شده رفته بی نتیجه

روانی شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا آرامش ب شما و سلامتی ب مادربزرگتون بدع🍀

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

زندگیمون از حالت عادی در اومده هرروز بک دکتر و کلی خرج بی نتیجه

مادر منم خیلی سمت خانوادشو میگیره درحالی ک ب هیچ دردی نمیخورن ب مامانت بگو ما هم باید مریض شیم تا محلمون بدی پدرتم وظیفه ای نداره مگه وقتی بقیه بیخیالن مگه مادر بزرگت حقوق بگیر نیس؟

مادر منم خیلی سمت خانوادشو میگیره درحالی ک ب هیچ دردی نمیخورن ب مامانت بگو ما هم باید مریض شیم تا مح ...

نه نیست مامانم اول خانوادشن بعد ما همیشه همین بوده یعنی به طوری که اول برای خالم تولد میگزفت بعد من

مادر منم خیلی سمت خانوادشو میگیره درحالی ک ب هیچ دردی نمیخورن ب مامانت بگو ما هم باید مریض شیم تا مح ...

اینا همش هیچی رفتارش عجیبهههههه الکی یک کارای مسخره میکنه تو سرما رفته تو بالکن لباس بیاره پسر خالم بهش گفت خاله آب سرد ندارید ؟ آب تو آب سرد کن نمیزاره این بنده خدا چربی و فندش بالاست بهش بستنی داد

نه نیست مامانم اول خانوادشن بعد ما همیشه همین بوده یعنی به طوری که اول برای خالم تولد میگزفت بعد من

باز دعا کن حالش بهتر ش وگرنه خدانکنه بدتر ش دیگه مادرت ادم قبل نمیشه بدتر میشه

ب خاله و داییت با سیاست بفهمون ک اونام پیگیر باشن و واسه مادرشون خرج کنن