2777
2789
عنوان

از کدوم خرید میکنید🥸🧐

127 بازدید | 13 پست

سلام

شما یه شمع لیوانی لوکس و از مغازه ایی میخرید که میده ۴۵۰ هزار تومان

یا

از یه آنلاین شاپ میگیرید که خودش به سلیقه شما درست میکنه و میده ۲۵۰ هزار تومان به علاوه ۸۵ هزار تومان پول پست؟

از هیچکدوم

والا زمانِ پارینه سنگی هم که برق نداشتن شمع ۴۰۰ تومنی نمیخریدن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا کسی الان ۴۰۰ برا ی شمع میده ؟!

چی بگم ؟؟؟

من که بسته ی صد تایی وارمری که پنج سال پیش خریدمو دارم هنوز 😅

شمع مصرف نمیکنم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

منم یکی دوستم برام کادو اورده دو ساله ی بارم روشنش نکردم😂😂

نگهش دار

شاید چند وقت دیگه لازم شد 🤣

کجای کاری که من شمع لیوانی ۱ میلیونی هم دیدم🤦🏻♀️

منم دیدم

حتی بالاتر

دیجی کالا زیاد داره

تو مغازه های جینگیل بینگیل و بازار هم زیاد دیدم

ولی میگم به چه دردی میخوره بخری ؟

شمعه دیگه . یه چسه پارافین و نخ و رنگ و شاین و نهایت دو تا جینگیلی توش