2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام عزیزم من امروز ۱ سی سی زدم و مارکشم حتی یادم نمیاد گفت یه چیز ایتالیاییه، وقتی اومدم خونه توی آینه که خودمو دیدم زدم زیر گریه، این چیه آخهههه، این اصلا دیگه من نیستم اخه این شخصیت من نیست، (نمیگم کسی که ژل لب میزنه شخصیت بدی داره ولی اخه این منه ظریفه ساده دیگه نیستمممم!!!!!) دکترای بشعور! من رفتم مطب با این دید که نیم سی سی بزنم بهشونم گفتم که من نیم سی سی مدنظر دارم هییی خانومه میگفت نه نیم سی سی که چیزی نمیشه، نمونه منشی شو نشون میداد که ۱ سی سی زده و کوچیک و خوب بود لبش ولی باید خودم حواسم اون لحظه بود که بله لبش گنده نشده ولی از حالت طبیعی خدای درومده دیگه معلومه که ژل لبش گنده نبود ولی طبیعی هم نبود!! یه جوری متقاعدت میکنن که خودت حواست نیست، رفتم به دکتر گفتم خب یه چیزی بین نیم و ۱ باشه، گفتم ۰/۷۵ سی سی، گفت باشه، اخر ۰/۸ سی سی زد!! تازه لب بالاییم بیشتر زد کثافت، بله ورمش میخوابه ولی اخه مگه چقدر میخوابه؟ من الان تا این تجزیه نشه مجبورم با ماسک برم اینور اونو. فامیل منو ببینن چی میگن؟ دوستان حواستون باشه اینایی که نشون میدن نمونه کار ببینید اول چند سالشونه؟ چهره ی دختر جوون ۲۴-۲۵ ساله آیا میای بهش نمونه ی یک خانم ۳۵-۴۰ سال رو نشون میدی؟ (من قصد توهین به خانم های محترم بالای ۲۰ سال رو اصلاااا ندارم) ولی لطفا اصلا تصمیمتون رو توی مطب نگیرید، با یک تحقیق و تصمیم مصمم برید توی مطب، و در کل از نظر من اشتباهه محضه، پف لبمم بخوابه قرار نیست اون حالت معصومانه برگرده که، به معنای واقعی غلط کردم من