2777
2789
عنوان

ميشه بيايد😔😔

203 بازدید | 19 پست

من ادم استرسي ام قبول دارما

امروز پارتنرم ساعت ١١/٥ باش صحبت مردم دوستش خونشون بود گفت خودم موقع خواب بهت زنگ ميزنم

بعد ديدم ساعت ١/٥ گفتم بزار زنگ بزنم بهش بگيرم بخابم برنداشت🤦🏻♀️تا نيم ساعت چهل ديقه

منم نگران شدم بلايي سرش نياد و.. خودمو دييوون كردم گريه كردم

بعدش خودش زنگ زد خبلي عادي رفتار كرد. من ناراحت شدم از دستش ميگم ميبيني من گريه كردم انقد و ناراحت بودم حتي سعي نكرد از دلم در اره گفت نگرانيت منطقي نبود و..

حق دارم ناراحت شم يا ن؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امیدوارم توام مثل من زیاد استرسی و احساسی و حساس نباشی از اونایی که خیلی احساسین بعد گیر ی آدم بیخیال افتادن🤦🏻♀️

من تصمیم گرفتن دیگه احساسی نباشم خیلی به آدم ضربه میزنه و حساس بودن

زیاد صدتو نزار اگه میبینی مثل خودت نیست و تو بیشتر دوسش داری و اون بیخیال تره تا تو

امیدوارم توام مثل من زیاد استرسی و احساسی و حساس نباشی از اونایی که خیلی احساسین بعد گیر ی آدم بیخیا ...

ببين من زياد از حددد حساس و استرسي ام خب؟ جوري ك هيشكي دركم نميكنه شايد تو دركم كردي

تو جاي من بودي ناراحت ميشدي از كارش؟

ببين بحث اين نيس ك من بيستر دوس دارم اون ممتر بحث ابنه اون هميشه منطقي نگاه ميكنه وگرنه خيلي حاها خودشو ثابت كرده. ولي رفتار امروزش ناراختم كرد

چطور؟؟

هر کسی یه حد و اندازه ای برای واکنش داره، شخصیت ها فرق دارن. من فقط از دیدگاه خودم میگم، من اونقدر حساس نبودم و حتی به خیلی چیزا پی میبردم، ولی این هیچوقت معنیش این نیست که حس تو غلطه.

هر کسی دنیای خودشو داره، و تنها خودت میتونی بفهمی چرا ناراحت شدی.

محتسب مستی به ره دید و گریبانش گرفت...

ببين من زياد از حددد حساس و استرسي ام خب؟ جوري ك هيشكي دركم نميكنه شايد تو دركم كردي تو جاي من بودي ...

ببین اره من درکت میکنم چون منم تا یکسال پیش مثل خودت بودم با آدمی بودم که اون منو دوست داشت منم دوسش داشتم ولی نوع دوست داشتن هامون فرق داشت چون من احساسی بودم و فوق حساس و استرسی اون بیخیال و منطقی اصلا نمیدونست استرس چیه!

من ورژن پارسال اگه جای تو بودم اره ناراحت میشدم حتی ممکن بود قهر هم بکنم در این حد!

ولی امسال نه چون یاد گرفتم منم بیخیال شم و این چیزارو از خودم دور کنم مثل بقیه باشم و منه ورژن امسال ناراحت نمیشدم

هر کسی یه حد و اندازه ای برای واکنش داره، شخصیت ها فرق دارن. من فقط از دیدگاه خودم میگم، من اونقدر ح ...

درسته شخصيتت فرق ميكنه

ولي من بدم مياد يكي احساساتمو ناديده ميگيره