2821
2789

بنظر منم پول مهم تره

هنوز بر این باورم، با تو برابرم، گرچه زور بازو نیست، اما سراسرم. من اگر لطیفم، از جنس صبر و نورم. پس بشنو این سخن آخرم:در انسان بودنم، با تو برابرم. جز در نام و نقش ظاهری تن، نیست هیچ فرقی میان دختر و پسر

😂😂

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش...... سرگرم خودت، عاشق احوال خودت باش....... یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری ......راضی به همین چند قلم مال خودت باش .در جستوجوی کشف روان 😁😍 عشق آلمان و فرانکفورت 🫠 کراشم داستایوفسکی ✨

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

معلومه که پول مهم تره

به عنوان یه خشگل بی پول دارم میگم🚶🏼♀️➡️

امروز کارهای زیادی دارم، باید حافظه ام را سلاخی کنم، روحم را منجمد کنم، و سپس بیاموزم که دوباره زندگی کنم....[آنا آخماتورا]

پول داشت باشی عنم باشی هلوت میکنن چی میزنی تو !?️😑

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

پول مهمه خیلی

پول باشه خوشگلم میشی

دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭

پووول

پول و زندگی راحت و خوب داشته باش به تیپت و خودت برس خوشگلم میشی

اصلا پولدارا لامصب همه جورشون جذابه برو بالا شهر بفهمی

میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه و با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم. کاربری دوممه🙂