به خدادقیق یادم نیس مال چندسال پیشه ولی زیادبزرگ نبودم من دیگه کلافراموشش کرده بودم بعدیه باررفتم دک ...
آره دزولست
اخه من روز تخمک گذاری سونو دادم احتمالا فولیکول بود زیر ۳سانت بود کوچیک بوده این سه بسته دزولست داد! کیستمو بزرگتر و هموراژیک کرد هیچ سوالی نکرد یا نگفت سونو بده روز مناسب
بعدش رفتم یه دکتر دیگه گفت این فولیکول بوده اصلا بعد اگه کیستم بوده باشه من برا این سایز قرص نمیدم
یعنی اگه درد و اینا نداشته باشی میشه همینجوری بذاریش؟
من خیلی رعایت میکردم اصلاح سبک میکردم ورزش منظم و تغذیه درست حسابی و مکمل کروم برای اینکه قندم بالا نره چون تنبلی تخمدان داشتم در اصل.. کلا بخاطر اینا خوب شدم.. دردم داشتم چرا قبلا الان ندارم اصلا
علائم نفهمیدم هر ماه میرفتم سونو ببینم چجوری وضعیتش بعد یکی دوماه که رفتم خود دکترم گفت کلا جذب شده ...
هورمونام درست بود پریودام منظم بود آزمایشم داده بودم نرمال بود این کیست زیر ۳سانت بود کیست ساده زدن تو روزای تخمک گذاریمم بود دکتر گفت اون فولیکول بوده احتمالا و حتی کیست ساده هم باشه ما برا اون سایز اصلا قرص نمیدیم
ولی دکتری که پیشش رفتم بدون هیچ سوالی و هیچ تاریخی فورا سه بسته قرص نوشت اونارو خوردم تحریک شد اینجوری شد
هورمونام درست بود پریودام منظم بود آزمایشم داده بودم نرمال بود این کیست زیر ۳سانت بود کیست ساده زدن ...
اصلاااا برا همچین چیزی قرص نخور عوارضش بشدتتتت زیاده برات نخور کل بدنت رو بهم میزیره چون پریود خانم نرماله همه چیت نرمال بوده.. دقیقا همون فولیکول بوده غیر نرمال بزرگ شده جذب میشه ماه بعد هیچ قرصی نخور