2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله. بعضی وقتا ادم در فکر یه چیزهایی هست یا تو فکر یه ادمایی هست . این اتفاقا برای ادم می افته . توه ...

نه خب این یه جور دیگه س حس میکنم فقط داره نگام می کنه

حتی بعضی وقتا تصورش هم میکنم

میشه بگید حالتاشو چجوری بود ؟

فکر کنم حالت شدید تر افسردگی باشه یا یکم اسکیزوفرنی

اون میگفت حتی یه مدت خودشو از نگاه یکی دیگه می دیده و اون برهه رو یادش نمیومد یجورایی حتی به خود.کشی ام منجر شده بود

میزنم جوابی نمیشنوم

ببینید اینکه میگید گاهی به این خاطر هست که ادم کسی را برای صحبت کردن ، به عنوان محرم اسرارش نمیبینه . بوده موقعی که با گربه یا گوسعند یا گل صحبت کردیم و درد دل کردیم . چون خاطر جمع هستیم حرفی که بهش میزنیم را پخش نمیکنه. در این حالت دیگه نیازی به شنیدن جواب نیستیپ

فکر کنم حالت شدید تر افسردگی باشه یا یکم اسکیزوفرنیاون میگفت حتی یه مدت خودشو از نگاه یکی دیگه می دی ...

بعضی وقتا کلی قرص میخورم مهم نیست چی هرچی جلو دستم بیاد میخورم که فقط بمیرم

یا کارایی میکنم که بعدش وقتی به خودم میام تعجب میکنم

یهو ادا در میارم یا الکی میخندم

نه خب این یه جور دیگه س حس میکنم فقط داره نگام می کنهحتی بعضی وقتا تصورش هم میکنم

این که میگید من نمیدونم ایا بحث روان به حساب مییاد یانه . ولی ارتباط به بعضی افراد یا دیدن مستقیم بعضی افراد که برای دیگران غیر قابل دیدن هستند . این یه بحث علمی هست که بهتر هست با پزشک در میان بزارید

بعضی وقتا کلی قرص میخورم مهم نیست چی هرچی جلو دستم بیاد میخورم که فقط بمیرم یا کارایی میکنم که بعدش ...

حتما برو دکتر چون این بیماریا هرچی بگذره شدید تر میشه منم دو سال افسردگی مزمن داشتم قبلا رفتم دکتر یه مدت قرص مصرف کردم انگار تاریکی از روی زندگیم برداشته شد

ببینید اینکه میگید گاهی به این خاطر هست که ادم کسی را برای صحبت کردن ، به عنوان محرم اسرارش نمیبینه ...

من واقعا نمیتونم رازامو به کسی بگم حتی گربه و سگ

نه خب این یه جور دیگه س حس میکنم فقط داره نگام می کنهحتی بعضی وقتا تصورش هم میکنم

قصد جسارت ندارم . و نمیخوام ناراحت بشید . گاهی بعضی افراد از یه سری مسائل اطلاع دارند و راهنمایی میکنند .

گاهی بعضی افراد از یه سری مسایل اطلاعی ندارند و اضهار بی اطلاعی میکنند

گاهی نیز بعضی از افراد از یه سری مسائل اطلاعی ندارند و وقتی چیزی را میشنوند و براشون قابل باور نیست شروع به مسخره کردن میکنند .

به نظر بهترین کار صحبت با مشاور یا پزشک اعصاب و روان هست

حتما برو دکتر چون این بیماریا هرچی بگذره شدید تر میشه منم دو سال افسردگی مزمن داشتم قبلا رفتم دکتر ی ...

راستش یه بار رفتم گفت برو دکتر مغز و اعصاب