2777
2789
عنوان

به دادم برس🙏

29 بازدید | 0 پست

سلام عزیزان شبتون بخیر، من ازتون کمک میخوام🥺 این حرفا رو بجز اینجا هیچ جای دیگه جرئت نمیکنم بگم تو دلم دارن منو تا مرز فروپاشی روانی و جنون پیش میبرن ،من ۲۸ سالمه چند سال پیش بعد از ازدواج مشکلاتی داشتم که باعث ضعف اعصاب من شدن حالم روز به روز بدتر شد رفتم روانپزشک و مدتی خوب شدم بعد دارو رو قطع کردم الان چند وقته بشدددت بهم ریختم و داغونم تو تاپیک های قبلم دوستان گفتن به سمت خدا برو منم همین کارو کردم الان وقتی با خدا حرف میزنم آروم میشم ولی تا یکم میگذره افکار عذاب آور میاد سراغم انگار یه نفر در گوشم مدااام میگه خودکشی خودکشی ،انگار مدام تو ذهنمه زندگی پوچه زندگی بی معنیه خودکشی خوبه، دوستان من نمیدونم چم شده دیوانه شدم طلسم جادو شدم اخه چرا باید همچین کلمه ای اصلا به مغز من بیاد منی که از این کار وحشت دارم و به خدا هم پناه بردم و نمیخوامم بمیرم ولی هی این کلمه تو مغزم مرور میشه😭😭 از زندگی بریدم راستی دو روز پیش روانپزشک رفتم و دارو داده و الان در حال مصرفم و خلق و خو و استرسم این دو روز با مصرف دارو کم شده ولی این خیال و این افکار ولم نمیکنن توروخدا بگید چیکار کنم😔😭 اخه چرا من اینجوری میشم وقتی که نمیخوام این مسئله بیاد به ذهنم وقتی از این کار متنفرم و میترسم چرا همش به فکرم میاد خواهش میکنم ازتون کمکم کنید 🙏🥺مدام با خدا حرف میزنم و زمزمه لبم فقط دعا و آیت الکرسی هست نماز هم میخونم موقع عبادت این افکار ناپدید میشن ولی مدام که نمیشه عبادت کرد من گاهی از خدا هم قلبم میشکنه😭بااینکه پناهی بجز خودش ندارم ولی ازش قلبم میشکنه میگم چرا منو اینجوری عذاب میده یا چرا نجاتم نمیده وقتی اینهمه التماسش میکنم