2777
2789
عنوان

زن داداشم

270 بازدید | 18 پست

بهم گفت عمه هام وعموهام خیلی اذیتم کردن

تو بچگی قایمکی از پدر ومادرمون میزدنمون

وقتی اینارو میگفت نمیدونستم چی بهش بگم

بچه ها چی باید بهش میگفتم

آخه اونا هرچی باشن خانواده شن

گفتم اونا هرچی باشن هم خونت هستن

اگه پاش بیفته پشتت در میان

اما ناراحت شد

خب چی میگفتم

نمیشد که مردم غریبه رو فحش بدم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ✅...... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همدردی کن باهاش بگو بسپارشون به خدا ، الان خودتو واسه کذشته اذیت نکن

گفتم هیچکس خوب مطلق نیست

منم نیستم

تو هم نیستی

همونطور که بد مطلق هم نیستیم

اونا هم. خونتن

انگار گند زدم

خلاصه فکر کنم تا ابد دیگه باهام درد ودل نکنه....

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ✅...... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

هیچ وقت در مورد خانوادتون بد نگید جلو خانواده ی شوهرتون که بعد پتک میشه رو سرتون

بد نگفتم فقط درمورد مرگش صحبت کردم.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

یه ضرب المثل عربی داریم که میگه یا غریب ک ون ادیب یعنی ای غریب ادیب باش یعنی مودب باش برا همین کار ش ...

گفتم هیچکس خوب مطلق نیست

منم. خوب مطلق نیستم

تو هم نیستی

همونطور که بد مطلق هم نیستیم

اونا هم. خونتن

انگار گند زدم

خلاصه فکر کنم تا ابد دیگه باهام درد ودل نکنه....