2777
2789
عنوان

دلتنگیش🥺❤️🤏

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 23 پست
اخه امتحان دارم هرروز درسام سنگینه خوابگاهم من اون خونه خودشونه اما واقعا خیلی دوسم داره همش میگم چر ...

خوش به حالت قدرش رو بدون 😍🥹

و در نهایت در اولین آغوشی که فهمیده شوم ؛ زار زار اشک خواهم ریخت…..:)

خوش به حالت قدرش رو بدون 😍🥹

همین میترسم خدا از من بگیرتش🥺

خیلی عجیب غریب دوسم داره ،اولش میگفتم الکیه ولی الان بیشتر شش ماه شده همونه ،برام خوراکی پست میکنه کلی چیز میفرسته، اگه من درس نداشتم تا حالا صبر نمیکرد هی من میگم درس دارم درس دارم اونم هی مراعات میکنه امروز از صبح آنقد پیام داده من الان گوشی و چک کردم دیگه آخرش گفته بود تا عید نشده یا میدزدمت یا خودت بگو بیام پیش پدرت

وای حتی مادر و پدرش ی هفته اس صدام و نشنیدن هی میگن کی زنگ بزنیم 🥺

هَـر لَحظـ💚 ـه‌تو زِندِگـ🌱ـی کُن:)️.⏰ 🥹خدایا خودت کمکم کن_حس راحتی دارم وقتی این تصمیم و گرفتم_خدایا شکرت _تغییر از ی جایی شروع میشه و این لحظه شروع تغییر منه 💪_بریم برسیم ب خواسته هامون😍🌱۲۰مهر بهترین خبر بالاخره شدم خانم دکتر😍🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین میترسم خدا از من بگیرتش🥺خیلی عجیب غریب دوسم داره ،اولش میگفتم الکیه ولی الان بیشتر شش ماه شده ...

الهییی عزیزم چه حس قشنگییی😍

بمونید برای هم انشالله

دیگه به نظرم در طول روز اون قدر وقت خالی داری ی زنگی یا پیامی چیزی بزنی

دست راستت رو سر من 😁

الهییی عزیزم چه حس قشنگییی😍بمونید برای هم انشالله دیگه به نظرم در طول روز اون قدر وقت خالی داری ی ز ...

خیلی سعی میکنم ولی گاهی ک چندتا امتحان دارم در حد ی پیام بدم بگم خوبم دیگه همش سرم تو کتابه ،ولی اون هر ی ساعت هی مینویسه هی شعر میفرسته

ولی روزایی ک امتحان نیس حتما زنگ میزنم ،الان ردوروزه صدام نشنیده تو دفتر نوشته ثانیه ها رو ک بعدا تلافی کنه🥺😍

الهی ک ی خوبش پیدات کنه ،برا منم اتفاقی شد ولی فکر نمیکردم اینجوری باشه اما خودش و ثابت کرد همه عکس های منو قاب گرفته

مامان و باباش هم خیلی خوبن آنقد دوسم دارن ،میگن صبر نداریم کی بیایم ببریمت😅😅

هَـر لَحظـ💚 ـه‌تو زِندِگـ🌱ـی کُن:)️.⏰ 🥹خدایا خودت کمکم کن_حس راحتی دارم وقتی این تصمیم و گرفتم_خدایا شکرت _تغییر از ی جایی شروع میشه و این لحظه شروع تغییر منه 💪_بریم برسیم ب خواسته هامون😍🌱۲۰مهر بهترین خبر بالاخره شدم خانم دکتر😍🥹
خیلی سعی میکنم ولی گاهی ک چندتا امتحان دارم در حد ی پیام بدم بگم خوبم دیگه همش سرم تو کتابه ،ولی اون ...

وااییییی ذوق کردم براتتتتتتتت 🫠😍🥹

چقد آدم با احساسی هستتتت

خانواده خوبین اینجور که معلومه

بابا زودتر بله رو بده هم خودتو هم اونا رو راحت کن دیگه عروسسسس انقد ناز نکننن😁

وااییییی ذوق کردم براتتتتتتتت 🫠😍🥹چقد آدم با احساسی هستتتت خانواده خوبین اینجور که معلومه بابا زود ...

اره خیلی خوبن شاید باورت نشه هنوز بعد شش ماه خونوادش ک منو ندیدن از نزدیک فقط عکسم و دیدن ولی آنقد بهم محبت میکنن حس میکنم سال ها میشناسم،باباش ک گفته من دیگه حالیم نیس زود امتحان بده تموم شه وگرنه میام میدزدمت

خودش هم خیلی احساسی هنوز بهم احترامی نکرده ،پسر پاکیه

آنقد نذرو نیاز کرد تا من اعتراف کنم بهش

هنوز هم داره نذر و نیاز میکنه تا زود امتحان بدم

ولی الان برام نوشت تا قبل عید بهم فرصت میده وگرنه میدزده منو🥺

اره خیلی خوبن شاید باورت نشه هنوز بعد شش ماه خونوادش ک منو ندیدن از نزدیک فقط عکسم و دیدن ولی آنقد ب ...

اخیییییی چه قشنگگگگگ 😍😁

خدا برات نگه شون داره انشالله

اخیییییی چه قشنگگگگگ 😍😁خدا برات نگه شون داره انشالله

الهی ک زودتر حل شه اونا هم ب آرامش برسن حداقل از بس نگران منن شب و روز ندارن

فقط روزی ده بار مادرش میپرسه بهش بگو ناهار خورده شام خورده بگو ی چیزی بخوره با دل گشنه درس نخونه

الهی ک زودتر حل شه اونا هم ب آرامش برسن حداقل از بس نگران منن شب و روز ندارنفقط روزی ده بار مادرش می ...

از بندگان برگزیده خدایی😁