2777
2789
از آینده من چی حس میکنی

کشمکش درونی درباره یه انتخاب سرنوشت ساز ممکنه درمورد ازدواج یا کاری باشه . تحمل مشکلات برات سخت شده کلا ذهنتت درگیر کرده .یه تحول و یه مسیر جدید تو زندگیت باز میشه و همه نگرانیات برطرف میشه .ادم مهربون و احساسی هستی . قدت بلنده . وزن متوسط . چشم ابرو مشکی . خانوادتو دوست داری . نمیخایی کسی رو ناراحت کنی و قلب مهربونی داری . مسولیت پذیری .

وای چقد مهربون و پر حوصله ای منم دلم میخواد ازت بپرسم 🤍میشه منم بگی؟ ۲۲ سالمه ، کسی تا حالا تو زندگ ...

مرسی عشقم تو خودتم مهربونی و عاقل از اونایی که حرفشونو میریزن تو دلشون و میخندن همه فکر میکنن هیچیشون نیس گریه میکنن اما دوس ندارن کسی بدونه ، خیلی خوبه که ادم احساساتی نیستی هستیاااا اما عقلت ب احساست غلبه میکنه عاشق آدمای با پرستیژ خاصی برا همون از هیشکی خوشت نمیاد از پسرایی ک لش میپوشن و سیگاری و لاتن یا لاغر مردنی ان خوشت نمیاد میگی مردباید چهره مردونه داشته باشه دندوناش همش بیرون نباشه متین و خوش لباس باشه از اونا که مرتب پیرهن و شلوار و ساعت میپوشن اتو شده با قد بلند و ته ریش و پولدارم دوس داری این مورد داشت یادم میرف خخخخ چون اعتقاد داری این خوده ادمه که باعث پولدار شدنش میش و اونیکه فقیره عقل ندارره ک فقیر مونده و یه کشش به ادمای با سطح بالا داری ، زیاد شنونده هستی ،،،،تو دانشگاه یکی مثل خودت میاد سراغت و اونموقع تاپیک میزنی که عاشق شدم😍😋😂 مث خودت شیک پوش و عاقل که عشق اول و اخرت میشه و خوشبخت میشی چون واقعا لایق خوشبختی هستی😘

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کشمکش درونی درباره یه انتخاب سرنوشت ساز ممکنه درمورد ازدواج یا کاری باشه . تحمل مشکلات برات سخت شده ...

سلام عزیزم از من چی حس میکنی؟

من کی ازدواج می کنم سنم داره میره بالا و شلغش چیه

میتونم تا یکماه دیگه سرکار مدنظرم برم؟

میشه برام دعا کنید به حاجتم برسم و آبروم حفظ بشه حتی یه صلوات.ممنون.
مرسی عشقم تو خودتم مهربونی و عاقل از اونایی که حرفشونو میریزن تو دلشون و میخندن همه فکر میکنن هیچیشو ...

میشه به منم بگی راحت طلاق میگیرم یا نه

بچمو بهم میده

آزمون قبول میشم آیا

بعد طلاق ازدواج مجدد دارم؟

کشمکش درونی درباره یه انتخاب سرنوشت ساز ممکنه درمورد ازدواج یا کاری باشه . تحمل مشکلات برات سخت شده ...

تورو خدا منم بگو از ایندم

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
مرسی عشقم تو خودتم مهربونی و عاقل از اونایی که حرفشونو میریزن تو دلشون و میخندن همه فکر میکنن هیچیشو ...

خانم لطفا از منم میگی

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

مرسی عزیزم

راستش اصلا دلم به دانشگاه و بچه ها و ادماش نیست

بنظرت باید به بچه هاییکه از دانشگاه میان سمتم هم فرصت آشنایی بدم؟

چشمام فقط درست نبود 😂

ممنونم

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

مرسی عزیزم راستش اصلا دلم به دانشگاه و بچه ها و ادماش نیست بنظرت باید به بچه هاییکه از دانشگاه میان ...

تو اهمیت نده اصلا اونیکه میخادت سماجت به خرج میده و یهو میبینی اومده تو زندگیت همین مدلی بمون بزار از بیرون همه بگن مغرور

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم