2777
2789
@990shaparak عزیزم حس ششمی ؟میشه حست درموردم بگی و یه نیت دارم اخرش اره میشه نه زمانش کی حس میکنیلطف ...

نه گلم حس شیشم نیستم ولی برا بعضی ادما یه حسایی دارم که شما از اونایی چون مهربونی و راضی نیستی کسی رو ناراحت کنی یه وایب خوبی داری که آدمو جذب میکنه عاشق یه پسر چش و ابرو مشکی هم هسیی که قدبلنده و اونم دوستت داره آشناس شایدم فامیل ، نیتت هم خوبه چیزی نمیشه که تو ناراحت شی مطمعن باش. زرنگ و باهوشم هستی مواظب خوبیات باش😘 تایم چیزی رو نمیفهمم ک بگمت اما خب در عین اینکه یکی اذیتت کنه پارش میکنی خییلی هم خوش قلبی میگی کاریت ندارم آدم باش به پرو بالم نپیچ از اونایی خخ منم یجورایی مث توام

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم حس شیشم نیستم ولی برا بعضی ادما یه حسایی دارم که شما از اونایی چون مهربونی و راضی نیستی کسی ر ...

اره عزیزم تا وقتی کاری به کارم نداشته باشه کاریش ندارم 😆 کلا ادم ارومی هم هستم مرسی که جواب دادی گلم ❤️

خیلی ریپ زدن بخدا گیج شدم 🥲یبار دیگ بپرسنیت کن برات فاا.ل بگیرم اینم خوبه چن نفر گفتن درسته

سلام عزیزم

من کی ازدواج می کنم سنم داره میره بالا و شلغش چیه

میتونم تا یکماه دیگه سرکار مدنظرم برم؟

میشه برام دعا کنید به حاجتم برسم و آبروم حفظ بشه حتی یه صلوات.ممنون.
نه گلم حس شیشم نیستم ولی برا بعضی ادما یه حسایی دارم که شما از اونایی چون مهربونی و راضی نیستی کسی ر ...

وای چقد مهربون و پر حوصله ای منم دلم میخواد ازت بپرسم 🤍

میشه منم بگی؟

۲۲ سالمه ، کسی تا حالا تو زندگیم نبوده

یسری آدما از دانشگاه و فضای مجازی بهم پیشنهاد دادن ولی اصلا به دلم نمیشیستن که حتی یکم بیشتر باهاشون بیشتر آشنا شم 🥲

بنظرت با کسی آشنا میشم؟ اگه آره میشه حست رو بگی از مشخصاتش و اینکه از همین ادماست که از دانشگاه و فضای مجازی میان سراغم یا نه؟

البته میتونه کسی هم نباشه هیچوقت تو زندگیم

چون قبل از اینکه این آدما بیان سراغم من برنامه های دیگه ای داشتم که آشنا شدن با کسی تو برنامه هام نبود

برات صلوات میفرستم میشه لطفاً از منم بگی مهربونم اینکه من و نامزدم تو چ ماهی با هم ازدواج داریم کلا از ازدواجم چی حس میکنی

خیلی ریپ زدن بخدا گیج شدم 🥲یبار دیگ بپرسنیت کن برات فاا.ل بگیرم اینم خوبه چن نفر گفتن درسته

میشه بگی چه عشقی تو زندگیم هست؟اصلا هست یا تا آخر عمرم مجردم؟آیندم بهتر میشه یا مثل گذشتم سخته؟🥲

ممنونم ازت💖🙏