2777
2789
خب دوباره میاد جلو ؟ دیگه خستم کرده

انگار خودشم دوست داره که ازدواج کنه اما یجور موانعی هست و بعضی وقتا دو دل میشه که اصلا ازدوواج کنه یا نه

بازم یه فرصت کوتاه بهش بده حرفاتو بهش بزن اگه دیدی نیومد وقتتو تلف نکن با یکی دیگه اشنا شو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@mahshiiiid888سلام عزیزم شما هم حستونو بهم بگید اونیکه دوسش دارم میاد سمتم برای خواستگاری؟ کی میاد؟ ...

بله عزیزم خواستگاری میاد ولی تو این مسیر ترس دلهره استرس همراهه مانعه که از سمت اقا پیشنهاد خبر داری.. و جلسه دورهمی خواستگاریه که با مانع مشکلاته. و نهایت میاد

بله عزیزم خواستگاری میاد ولی تو این مسیر ترس دلهره استرس همراهه مانعه که از سمت اقا پیشنهاد خبر داری ...

ممنونم عزیزم 😘

زمانشم میگی که کی میاد؟

واینکه آیا الان کسی تو زندگیشه؟

حامد عاشقت نی فعلا حس پایداری بین تون نیست

عزیزم قصدش جدی میشه؟ حسش چیه بهم ؟

ممنونمممم💚

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

متشکرم که جواب دادین بهم بفرمایید در زمینه شغلی چه تغییراتی برام رخ میده؟انتقالی به شهر دیگه؟استعفا؟ ...

از نظر شغلی احساس کردم که دو دلی و تردید دارید و از شرایط و محیط شغلی تون خسته شدین احتمالا همینجا بمونید و انتقالی فعلا حس نکردم