2777
2789
کلا ادم لجباز و مغروری هست اعتماد به نفس بالایی داره این شخص بین تون اختلاف نظر هست ولی بیشتر اون جب ...

کاملا درست گفتی اما ما تو رابطه نیستیم و ابراز علاقه ای هم از سمتش صورت نگرفته،با بازیش با دست پس میزنه با پا پیش میکشه

یه حس نیمه تموم هست که اذیتم میکنه،و واقعا رفتار اخیرشو نمیتونم هضم کنم،که از سر دلتنگی اینطور میکنه یا از سر بی تفاوتی

اما میخام بدونم کسی اندازه من به دلش نشسته؟

ینی هیچوقت اینو بزبون نمیاره؟

اینکه اینقدر تفاوت قائل میشه بین من و بقیه ینی میخاد من زبون باز کنم یا واقعا بقیه واسش مهم ترن؟

انقد این سرد و گرم شدناش زیاده که منو گیج کرد

و یسوال:فهمیده دوسش دارم ؟؟

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی حست نسب به پسری که الف اول اسمش داره چیه؟ دوستم دارهویژگی هاشو میگی؟

حس عمیق فعلا بین تون نیست

ویژگی هاش قد بلند خوش قیافه ست تقریبا موهاش مشکی پوستش سفید یا گندمی . خوش اخلاق در عین حال متین باوقار باشخصیت .خنده رو . تقریبا خوش پوش هم میشه گفت که هست . چشاش قهوه ای

استارتر عزیز قبلا یه همکار آقایی داشتم
چند وقت پیش بهش پیام دادم اگه پروژه ای داره حتما به من هم برای کار بگه و گفت باشه
اما ازش خبری نیس
منو سر کار گذاشته ؟؟؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
حس عمیق فعلا بین تون نیست ویژگی هاش قد بلند خوش قیافه ست تقریبا موهاش مشکی پوستش سفید یا گندمی . خوش ...

عزیزم
من 2 تا دختر دارم سومی رو باردار میشم؟ کی و جنسیتش؟

یه خواهر دارم 2 تا پسر داره. سومی رو باردار میشه؟ کی و جنسیتش؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
حس عمیق فعلا بین تون نیست ویژگی هاش قد بلند خوش قیافه ست تقریبا موهاش مشکی پوستش سفید یا گندمی . خوش ...

سلام عزیزم

آزمونی که تیر ماه دارم قبول میشم ؟ یعنی نتیجه اش اونی که میخوام میشه؟

💤💙

آره،

اون بهم حسی داره؟

کسی توی زندگیش هست

هم دانشگاهیمه و نمیدونم حسی بهم داره یا نه

همونطور که گفتی متین و اصلا به دختری نگاه نمیکنه

بدترین حس دنیا وقتیه که میفهمی، اونقدری که تصور میکردی برای طرف مقابلت مهم نیستی و به خاطر تمام دقایقی که اونو به همه چیز و همه کس اولویت دادی احساس حماقت میکنی...

کاملا درست گفتی اما ما تو رابطه نیستیم و ابراز علاقه ای هم از سمتش صورت نگرفته،با بازیش با دست پس می ...

ببین فهمیده که دوستش داری و اصلا سمتش نرو از این به بعد خودتو بزن به بیخیالی بزار براش سوال بشه بیشتر جذب بیشتر بیفته دنبالت احساس میکنم غیر محسوس یکارایی میکنه که تو خودت میگی این واقعا عاشقمه و واقعا هم یکاری میکنه که رسما انگار یجور نخ دادن و ابراز علاقه ست ولی تا میخایی تو هم نامحسوس بهش بفهمونی یجور رفتار میکنه که نه من منظوری نداشتم و خودشو کاملا میزنه به اون راه انگار نه انگار که خودش داشت پا میداد ... در هر حال ایشون شخصیت هول مانند داره