2777
2789
طلاق نمیگیری مشکل از اونم هست ولی سعی کن زندگیتو نگه داری

گلم حست راجب منوزندگیم چیه؟

زندگیم درست میشه یاجدامیشم

بشدت مشکل مالی داریم هیچ امیدی ندارم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم خیلی مشکل مالی داریم چجوری حل میشه؟زندگیم روهواس هیچ امیدی ندارم خدایاخودت معجزه کن

به دلم افتاد مشکلت حل میشه جوری که حتی فکرشم نمیکردی فقط یکم صبر و حوصله کن و یجوری بابت مشکلت دنبال چاره باش بیخیال بیخیالش نباش

به دلم افتاد مشکلت حل میشه جوری که حتی فکرشم نمیکردی فقط یکم صبر و حوصله کن و یجوری بابت مشکلت دنبال ...

مرسی عزیزم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
به دلم افتاد مشکلت حل میشه جوری که حتی فکرشم نمیکردی فقط یکم صبر و حوصله کن و یجوری بابت مشکلت دنبال ...

عزیزم اکسم برمیگرده ؟ دلش برام تنگ شده ؟

تو بردی من دیگه نمیتونم کسی رو مثل تو دوست داشته باشم A نابودم کردی 

نه جدا نمیشی

فداتشم

محمد جواد برمیگرده

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
گلم حست راجب منوزندگیم چیه؟زندگیم درست میشه یاجدامیشمبشدت مشکل مالی داریم هیچ امیدی ندارم

اگه مشکل مالی هست میتونی وام بگیری بانک ملی طرح مهربانی تا ۳۰۰ تومن شنیدم وام میده ایشالا که مشکلت حل شه برات دعا میکنم نگران نباش🤲