2777
2789
مودی . یکم زودرنج. یوقتایی ساکت یه وقتایی پرحرف . درونگرا یا میانگرایی . پوستت روشن . قدت بلند . چاق ...

میشه حستو در مورد من هم بگی

و سوالم اینک بنظرت ازدواجم چجوریه و نحوه آشنایی به چه صورته و چجور شخصیه ؟

مودی . یکم زودرنج. یوقتایی ساکت یه وقتایی پرحرف . درونگرا یا میانگرایی . پوستت روشن . قدت بلند . چاق ...

موهام خرمایی نیست یکمم توپرم ولی آره چاق نیست

بقیه اش درست بود

کی و با چطور شخصی ازدواج میکنم ؟ اصلا امیدی داشته باشم به زندگی یا نه ؟ حس میکنم دیگ هیچ وقت زندگیم خوب نمیشه

🎀💸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@roya1441 سلام عزیزم حس می کنید من چه زمانی ازدواج دادم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟کجا باهاش آشنا میشم؟ ...

والا دقیق نمیدونم ولی عدد ۳ بنظرم اومدم سه ماه یا سه سال نهایت . محیط بیرون حس کردم ... سرکار میری ؟

موهام خرمایی نیست یکمم توپرم ولی آره چاق نیست بقیه اش درست بود کی و با چطور شخصی ازدواج میکنم ؟ ...

چرا عزیزم نا امیدی اتفاقا روزای خوب برات حس کردم هم درمورد تحصیلی هم ازدواجت .. به هر حال به ارزوت میرسی مطمعن باش

والا دقیق نمیدونم ولی عدد ۳ بنظرم اومدم سه ماه یا سه سال نهایت . محیط بیرون حس کردم ... سرکار میری ؟

میشه واسه منم بگی زندگیم با شوهرم چطور پیش میره؟

طلاق نمیگیریم؟

مشکل از منه یا اون؟

لطفا جواب بده

حمیدرضا بهم حس داره؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

چرا عزیزم نا امیدی اتفاقا روزای خوب برات حس کردم هم درمورد تحصیلی هم ازدواجت .. به هر حال به ارزوت م ...

محمد جواد برمیگرده

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂