2777
2789
عنوان

خانواده همسر

96 بازدید | 13 پست

سلام خانمهامن با خانواده همسرم زندگی میکنم طبقه دوم ورودیمون یکیه همسرمم عراق کار میکنه پیمانکاره.خانواده همسرم خیلی باهام سردن وبی محل تازمانی که همسرم برنگرده هیچ کدوم باهام حرف نمیزنن نمیان خونم حتی مادرشوهرم وپدرشوهرم پیش میاد همسرم یه ماه یادوماه نباشه کسی سراغی ازم نمیگیره به همسرمم میگم میگه اهمیت نده اصلا ایناهمینجورین وقتی همسرم برگرده همه میان خونمون.. 15ساله اذدواج کردم همین اخلاق دارن همسر آدم خوبی اما دیگه خیلی خسته شدم دوس دارم جدا بشم از همسرم یه پسر7سالم دارم اون همیشه رفت و آمد داره میره خونشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده همسر منم همینن.یه بار شوهرم یه خواهرش گفت تو چرا به ما سر نمیزنی گفته لود اخه تو خوخه نیستی.یعنی زن برادرشون آدم نیست.میخوان بگن خونه بردارمونه اون نباشه زنشم نادیده میگیرن.از بس بی شعورن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
رفتارت باهاشون چطوریه

من آدم بسیار خوب ومحترمیم امامادرشوهرم ازروزاول ازمن خوشش نمیومد جاریای دیگمو دوس دارتوجمع منو خورد میکنه و همسرم شدیدا دعواش میکنه براهمینه ازمن خوشش نمیاد

خب نمیخوان مزاحمت بشن مگه بده

مگه احوال پرسی مزاحمته؟هرچیزی تعادلش خوبه.نمیگن عروسشون تنهاست شاید چیزی نیاز داشته باشه

من ازنظرمالی هیچ مشکلی نداریم تازگیام داریم میریم خونه خودمون دیگه دارن میترکن ازحسودی

خداروشکر.دو دستی بچسب به زندگیت.اینا بچه خودشونم دوست ندارن وگرنه با اینکار باعث اختلاف تو زندگی بچشون نمیشدن