2777
2789
عنوان

دلی😂🤍

119 بازدید | 22 پست

اولین شبی که به همسرم گفتم باردارم باور نکرد میگفت چالشه این دفعه داستان چیه😂😂بیبی چک نشون دادم بازم میگفت فیکه 😂اخر برگه ازمایش دید یعنی انچنان ذوق زدهه شد خیلییی خوشحال شدمم فیلم هم گرفتم برای نی نی مون یادگاری بمونهه🥹🤍شما اون لحظه گفته بودین ریلکشن همسرتون چی بود؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژینا جان خوبی هیچ واکنشی نشون نداد 🤕

قربونت برم حدیث تو خوبی

جدیی فکر کنم از ذوق شوک شده بود🫠

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

راستش یادم نیس😅 ژینا جان هروقت میبینمت یاد کاربر منو حاجیمون میفتم دیگه ازش خبر نداری یهویی رفت. اهان شاید این کاربریمو نشناسی با کابری قبلی باهم حرف زدیم منو شما

ام کورد هاتنه امه کورد بژین امه کورد بمرن

فداتشم ❤️ این اصلا 😂ولی فهمید پسره همه رو شام برد بیرون

خدانکنههه🤍

الهیی ای جانمم میخواست ببینه بچه دختر یا پسر😂🥹

راستش یادم نیس😅 ژینا جان هروقت میبینمت یاد کاربر منو حاجیمون میفتم دیگه ازش خبر نداری یهویی رفت. اه ...

شناختم گلم شماره شو دارم چندوقته پیش فقط یه پیام داده بودم حالشو خوبه عشقم

آره دقیقا 😂 دومی ام پسر شد که دیگه هیچی 😂😂

به بههه سیسی منم پسر دوست دارمم غذای خاصی میخوردی؟

☺️😊خداروشکرپس اونقدر یهویی رفت گفتم مشکلی پیش اومده

حتما بهش میگم خبرشو گرفتی قربونت خودت خوبیی