2777
2789
عنوان

میگه پسر زام

118 بازدید | 12 پست

واقعا موندم چی بگم زنگ زدم به یکی از فامیلامون پسره خواستگارمه داشتیم حرف میزدیم میگفت من آزمایش دادم بدنم قویه دکتر گفته هرچی بچه بیارم پسر میشه و چندتا کلیه بیشتر دارم از دوتا 😂نمیدونم واقعا من خندیدم بهش گفتم مگه قبل ازدواج و بچه دار شدن میشه فهمید پسر زاس ادم با دختر مگه فرقی داره؟؟؟

میشه فهمید😑😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا😂😂

حالا اصلا همه چیزای علمی رو کنار می ذاریم فرض می کنیم هست الان دیگه چه فرقی داره یه جنسیت رو ادم بیشتر دوست داره ولی دیگه اپشن حساب میشه الانم مگه

در میان این همه غوغا و شر عشق یعنی کاهش رنج بشر سلامم مامان مهربون دختر خوشگلی که داری این رو می خونی چقدر امروز ناز تری شدی بلااا

کلا شانسیه ولی مردایی که اسپرم بالای 50میلیون دارن و ب تغذیه اهمیت میدن و میوه های مقوی و گوشت گوسفندی میخورن اکثرا بچهاشون پسر میشه

ولی به زن هم بستگی داره که رحمش سرد باشه یه گرم یه آشنایی داریم ٨تا دختر دارن هر کدوم هز دختراش هم سه چهارتا دختر دارن فقط یکیشون بعد از سه تا دختر آی وی اف کرد دوقلو پسر زایید

میخوام بدونم حرفش الکیه واگرنع میدونم فرقی نداره سوال شد برام

حرفش درسته با ازمایش اسپرم میشه فهمید

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞