2777
2789
عنوان

سیگار لعنتی

535 بازدید | 15 پست

شوهرم قبل ازدواج سیگار میکشید و من نمیدونستم،شرط ازدواجم نکشیدن سیگار و قليون و... واقعا واقعا متنفرم ازین چیزا،

هر از گاهی احساس میکنم نفسش بوی سیگار میده انکار میکنه همش،دیشبم همینطور بود گفت نمیکشم ولی اگه بکشم هفته ای یبار میکشم!!!! وقتی بو سیگار بده نمیتونم بی تفاوت باشم اعصابم بهم میریزه

...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سیگار کشیدن یک مشکل

این قایم موشک بازیها و مچ گرفتن و توجیهات مسخره اقایون که کم کم تبدیل به یک بازی لذت بخش برای اونها و اعصاب خورد کن برای ما میشه یک مشکل بزرگتر

بهترین کار اینه به روی خودت نیاری منم همینطور بودم به شوهرم گفتم اگه سیگار قلیون مشروب میکشی و میخوری در پشت سرته همین الان برو گفت که نه والا اصلا تو عمرم لبم نخورده اما از عقد کردگیم متوجه شدم که هرروز سه چهار تا میکشه خیلی دعوا کردم و دادو بیداد خودمو خیلی اذیت کردم اما بازم متوجه میشم پنهونی الکی میگه برم اشغال بندازمو این حرفا میره میکشه اما چه میشه کرد نمیشه یه زندگیو بخاطر سیگار از هم پاشوند حداقلش اینه که اصلااااا به روش نمیارمو اونم فوق العاده ترس داره از اینکه من بفهمم به کل فامیلشون سفارش کرده زنم نباید بفهمه من سیگار میکشم ترکشون که نمیشه داد حداقل حساب ببرن از ادم روشون باز نشه

.....

عادت می‌کنی من ی سال نامزدیم همش سر سیگار دعوا بود دیگه دیدم نمیشه کاری کرد جیره دادم و گفتم فقط باید جلو خودم بکشی تنها هم بیرون نمیره اصلا....همش دعا میکنم ی چیز شده ک بدش بیاد از سیگار

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

منم دقیقا مشکل تورو دارم 

یعنی عین منیا 

دیروزم دیدم دوباره فندک نو خریده 

بخداهمش بامهربونیم بهش میگم که واست ضرر داره ،هوای تهران به اندازه کافی الوده هست واسه ریه و این حرفا ولی بازم نشونه هاشو پیدا میکنم ☹😔

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

برو خداتو شکر کن که بیچاره فقط سیگاری اگر مثل شوهر ثابق من هرزه و خسیسو بی عاطفه بود چیکار میکروی خواهر گلم بزار هر کاری میکنه کنار خودت بکنه فردا زندگیت خدایی نکرده زبونم لال بریزه به هم بهانش میشه تی که تو منو درک نکردی فدتی تو بشم مروها منتظر بهانن 

فردا روش باز شه میاد جلوت اینکارو میکنه بعد یه چیزی بشه میگه مثلا تو با چیزی که متنفر بودی ازش باهام ساختی کوتاه اومدی پس فردا معذرت میخوام هوو میاره میگه پس بااینم بساز اصلا نزار بفهمه که میدونی بزار قبحش ازبین نره بدون تو سر حرفاتی

.....