2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 67 پست
اینجا یه محیط عمومیه منم تا قبل از آشنایی با خانومم باور نداشتم ولی الان معتقدم دوستم داره و حرف ...

اون دیگه خیلی ساده بوده با چنین شرایطی زنت شده بعدم مکان عمومی شما ددی سایت هست نه نی نی سایت که برای زنان و سوالای زنانس

اون دیگه خیلی ساده بوده با چنین شرایطی زنت شده بعدم مکان عمومی شما ددی سایت هست نه نی نی سایت که برا ...

همه مثل هم نیستن

قطعا یه چیزی ازم دیده که قبول کرده

در ضمن مدیریت سایت مشکلی نداره و سایت مختلطه

شما هم به قوانین سایت احترام بذار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه مثل هم نیستن قطعا یه چیزی ازم دیده که قبول کرده در ضمن مدیریت سایت مشکلی نداره و سایت مختلطه ...

خیلی دیگه شما روت زیاده اعتماد به سقفم که زیاد همین راه رو باز گذاشته نی نی یار که راحت جواب منو میدی

خیلی دیگه شما روت زیاده اعتماد به سقفم که زیاد همین راه رو باز گذاشته نی نی یار که راحت جواب منو مید ...

شما اومدی داری اظهار نظر میکنی بعد من جواب میدم ؟

شما فقط یه عضوی از سایتی

پ در حد همون عضو سایت نظرتو بگو

شما اومدی داری اظهار نظر میکنی بعد من جواب میدم ؟ شما فقط یه عضوی از سایتی پ در حد همون عضو سایت ...

خیلی بیکاری که میای نی نی سایت چرت میگی برای خودت کسی که کار داشته باشه اینجا چه میکنه؟

خیلی بیکاری که میای نی نی سایت چرت میگی برای خودت کسی که کار داشته باشه اینجا چه میکنه؟

شوهر شما ۲۴ ساعته کار میکنه ؟

یا همه افرادی که اینجا میان چرت میگن و الافن ؟

الان به من زدی یا افراد اینجا یا خودتون ؟

شوهر شما ۲۴ ساعته کار میکنه ؟ یا همه افرادی که اینجا میان چرت میگن و الافن ؟ الان به من زدی یا افر ...

آیکیوت پایین 75 هست که نگرفتی خودتی نه؟بیکار نباشی که اینجا تاپیک نمیزنی نظرخواهی کنی