2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هست

حدیث داریم از پیامبر

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|شعور یک عده رو که میبینم، با خودم میگم یعنی واقعا با اینا توی یک مملکت زندگی میکنم❓️|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا

تو روایات داریم

بله عاق فرزند هم داریم

ولی توجه داشته باشید اگر والدین ۱۰۰ حق به گردن فرزند دارند فرزند یک حق دارد

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

تو روایات داریم بله عاق فرزند هم داریم ولی توجه داشته باشید اگر والدین ۱۰۰ حق به گردن فرزند دارند فر ...

ولی بعضی والدین سواستفاده میکنن از این موقعیت.فک میکنن برا خودشون کنیز و نوکر دنیا آوردن که تا عمر دارند به اونا خدمت کنن اونا هم میتونن هرچی از دهنشون درمیاد بهشون بگن.هر بلایی خواست سر بچه هاشون بیارن.

ولی بعضی والدین سواستفاده میکنن از این موقعیت.فک میکنن برا خودشون کنیز و نوکر دنیا آوردن که تا عمر د ...

فروند وظیفه اش انجام بده احترام بذاره به والدین قطعا عاقبت بخیر میشه و در دنیا هم زندگی خوبی داره

و اعمال بد والدین هم گناه حساب میشه

مهمترین حقی کع فرزند داره حق تربیت است که تقریبا خانواده ها از اون غافل هستن

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام