2777
2789
عنوان

افسردگی

68 بازدید | 12 پست

نگین همه افسردن همه مشکلات دارن

ببینین مشکلات من همه هزارتا ریشه دارن اصلا نمیدونم از کجاست... از همه چی من یک مشکل دارم از تحصیل و روابط بگیر تا اتفاقات گذشته ...موهای کوتاهم سرم سنگینی میکنه دلم میخواد کچلش کنم ولی مادرم همینقدر منو سوژه کرده دیگه کچل کنم بدتر مسخرم میکنه دست از سرم ور نمیداره نگین برو تراپیست و روانپزشک چون خانوادم فقط بمن میگن خیلی بچه خوبی بودی حالا تراپبست روانشناس هم میخوای ؟حوصله هیچی رو ندارم وقتی ارایش میکنم انگار یک وزنه به دستم وصل کردن که نمیزاره دستم بالا ببرم ارایش کنم نمیتونم درس بخونم افکارم بم حمله میکنه اصلا انرژی ندارم فقط کافه و نسکافه میخورم که یکم بتونم به امور زندگیم برسم حمامم دیر میرم یعنی هر دوروز در میون اما بخوام برم کتابخونه درس بخونم بزورم شده نظافت رعایت میکنم تو بند اسارت حس میکنم افتادم اسارت خانواده اجتماع اسارت همه چی اسارت ازادی بیان نداشتن و اینکه یکسری هم سنام وضعیت مالیشون شاید بدتر باشه ولی حداقل ظاهر زندگیشون مفرح هست ولی من همون ظاهر زندگیم ندارم.

هر وقت تایپکم یا کامنتم دیدین دعا کنین سال 1405 دندونپزشکی تهران قبول شم بعد بهم اطلاع بدین منم برای شادی روح امواتتون آیت الکرسی میخونم🙂🩶

منظورم از کافه انرژی زا بود اشتباه نوشتم

هر وقت تایپکم یا کامنتم دیدین دعا کنین سال 1405 دندونپزشکی تهران قبول شم بعد بهم اطلاع بدین منم برای شادی روح امواتتون آیت الکرسی میخونم🙂🩶

برو مشاوره بدون اینکه ب بقیه بگی

حرف تو میزنی راحت میشی

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو مشاوره بدون اینکه ب بقیه بگی حرف تو میزنی راحت میشی

نمیزارن از در خونه برم بیرون

نمیزارن از در خونه برم بیرون

دیگ بالاخرع باید ی کاری کنی ی تلاشی کنی

اخرش خودت ی روزی از این حالت خسته میشی

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم.

اونجا که گفتی به زور نظافت رعایت میکنممتوجه وضع خراب روحیت شدم

مرسی از درکت؛)

ولی با اینکه حالم خرابه دوست ندارم کسی از بوی بدنم حالش بد بشه تا میخوام بزم بیرون کلی میرم حموم خودمو میشورم مام میزنم ولی تا خونه هستم فقط لباس عوض میکنم و دوروز در میون میرم حموم

دیگ بالاخرع باید ی کاری کنی ی تلاشی کنی اخرش خودت ی روزی از این حالت خسته میشی

خیلی خستم حتی از جمله خیلی خستم هم خستم

۱۳/۱۴ سالته؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
۱۳/۱۴ سالته؟

۱۹ سالمه دوماه دیگه ۲۰ سالم میشه

۱۹ سالمه دوماه دیگه ۲۰ سالم میشه

عزیزم میدونم همه حرفا برات تکراریه و همه راه ها رو ممکنه خودت رفته باشی

فقط فقط خودت میتونیدب خودت کمک کنی حالتو خوب کنی الکی هم شده خودتو گول بزن شاد باش و بدون هیچ کس حتا خانواده ت کاری از دستش برات برنمیاد و توقع هم نداشته باش.🙂

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
خیلی خستم حتی از جمله خیلی خستم هم خستم

میفهممت

این روزا رو گذرزوندم ،موهام سفید شد ی ذره خوب شم