2821
2789
عنوان

ناباروری

66 بازدید | 4 پست

سلام دوستان خوبین؟

من حالم خیلی بده اون ماه دکتر بهم گفت فولیکولات خوبه آمپول آزاد سازی هم زد قبلس عکس رنگی و آزمایش اسپرم هم گرفتم همه چیز خوب بود ولی بازم باردار نشدم امروز بعد سه روز تاخیر بازم پریود شدم در حالی که من هیچ وقت پریودیام تاخیر نداشت،خیال میکردم امام زمان جواب دل منو میده ولی توی خوشحالی جشن نیمه شعبان بازم پریود شدم خسته شدم میخوام خودکشی کنم ببخشید حالم خیلی بده

عزیزم تو که همه کارکردی

پس بیخیال باش و بسپر به زمان

ان شاءالله باردارمیشی

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیتونم بی خیال بشم از استرس عمه موهام ریخت

میدونم سخته ولی باور کن همین استرس و فکر و خیال باعث ناباروری هستش

شما که هردو سالم هستین پس نگران نباش

ان شاءالله به وقتش

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
2824
2823
2791
2779
2792