2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیه میشه بگید

من خودم معلم پیش دبستانی بودم دوستم معلم مهدبعدیکی ازبچه هاش ازسرسره افتادپایین کمی زخمی شدمادربزرگ بچه میخواست بره ازدوستم شکایت کنه خیلی دوستم گریه کرد

😏B
نه

با دیپلم ک نمیتونی بری

اگر هم گفتن بیا یه حقوق ناچیز بهت میدن ک با اون حجم خستگی و سر و کله زدن با بچه ها و خانواده هاشون قابل قبول نیست

مگه اینکه مادر یار مهد بشی بچه های کوچیک را ببری سرویس ..کثیف کاری کردن جارو بکشی

عزیزم من چندسال پیش هم مربی ۴ و۵ ساله ها بودم هم دوسال مربی پیش دبستانی.

کلا زحمتش زیاده و حقوقش کم. بیمه هم معمولا نمیکنند میگن که نصف شما پول بریز نصف ما ،ولی معمولا بیمه نمیکنند حالا بستگی داره البته به مدیریت. صرفا اینکه بچه ها را دوست داشته باشید کافی نیست بایستی صبور هم باشید و خیلی سطح تحملتون بالا باشه ، بچه ها در این اینکه خیلی دوست داشتنی هستند و حال آدم واقعا باهاشون خوبه ، از طرفی خب شیطنت های خودشون هم دارن. اگه کسی شما رو به مدیر معرفی کنه دیگه نیازی به چیزی نیست ،البته مدرک میگن که مهمه و هست ولی در مجموع معرفی کردن شما به مدیر خودش خیلی تاثیرش زیاده.

در مجموع زحمتش زیاد هست و معلم هستید و عشق زیاد میخواد گلم. من اون تایم واقعا کارمو دوست داشتم و کنار همه سختی هاش، لحظات خوبی داشتم.

خب برا مربی مهد شدن اولش باید کجا برم چیکار کنم

برید درخواست بدید به مهدهایی که نزدیکتون هست حتی میتونید رزومه کاری تهیه کنید پرینت کنید بدید به مدیریت شامل مشخصات و مدرک یا مثلا توانمندی ها مثلا کار با کامپیوتر و..

من حتی یادمه نوشتم گواهی نامه رانندگی هم دارم یا مثلا زبانم بد نیست و..

کلا من چندتا مهد رفتم و یکسری واقعا نیاز به مربی داشتن، بعد فاصله تا خونه هم مهمه چون باید مقرون بصرفه باشه از نظر هزینه رفت و آمد و همچنین تایم کاری که بدونید بموقع میرسید. من اولین جایی که مشغول بکار شدم مدیر منو نمیشناخت ولی لطف کرد بعد سه ماه بودم ولی چون راهش دور بود رفتم یه مهد نزدیکتر و اونجا یادمه مدیر زنگ زد به مدیر قبلی و درباره کارم پرسید که چطور بوده. اما چندتا مربی داشتیم کلا از آشناهاب مدیر یا یک مربی دیگه بودن و اصلا مدرک لیسانس یا مرتبط هم نداشتن اما مشغول بکار شدن.