2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بنظرم تبادل نظر بچه ها بعضیاشون واقعا موثر و کمک کنندس.ازقدیم گفتن هرسری یه عقلی داره.من ک یاد میگیرم وواقعا خوشحالم واقعا بعضی خانما دلسوزانه جوابگو هستن و تجربیاتشونو میگن تا کمکی کرده باشن.من خودمم همینطور

امیدوارباش 

اینجا حکم درد و دل داره. وگرنه مشاوره های اینجا کارشناسی و آنالیز شده نیست و چه بسا خانمان برانداز باشه.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

نميدونم شايد تاثير زيادي نداره تو زندگي اما بجاش آدم حرف دلشو ميزنه وخودشو خالي ميكنه

در كنارش از تجربيات و حرفاي بقيه اعضاء استفاده ميكنه و امتحان ميكنه تو زندگيش و يه جاهايي جواب گرفته و خوب بوده

يه جور درد دلو مشاوره س البته از نوع مجاني و بدون منتظر موندن كه نوبتت شه صدات بزنن بري پيش روانشناس😉😊

منم خیلی چیزا اینجا یاد گرفتم، من از بارداری و زایمان و بچه داری هیچی بلد نبودم اینجا خیلی چیزها یاد گرفتم. 

آدم بعضی وقتها دچار روزمرگی میشه و همسرش رو فراموش میکنه بعضی تاپیک ها مث ی تلنگره که آدم یادش میفته زندگی همش پول و مشکلات نیست باید تو زندگی محبت و عشق باشه. 

بعضی وقتها هم آدم غم داره نمیشه به آشنا بگه، میای اینجا و دلت رو سبک میکنی، خیلی ها لطف دارن و به دردو دلت گوش میکنن و باهات هم دردی میکنن. 

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊

به نظر من حرف رو بشنوین ولی اینکه چه حرفی رو عملی کنین به عهدهٔ خودتونه؛ وقتی مشکل رو میگین یه عالم از نظر از دیدگاه‌های مختلف سرازیر میشه که خیلی‌هاش هم متناقضه. وظیفهٔ شماست که میانگین منصافنه و منطقی بگیرید. 

از طرفی حساب کامل هم باز نکنید روی اینجا، شاید برای دونستن تجربهٔ بقیه خوب باشه ولی معمولاً نه علمیه و نه کارشناسی و منطقی، بیشتر به درد این میخوره که اشراف بیشتری داشته‌باشید روی موضوع و از چند نظر بهش نگاه کنید.

وگرنه که یکی صرفاً میگه «احساس خیانت دارم» اون یکی بی‌بروبرگشت میگه «طلاق بگیر».

ول کن بزرگوار.

من تاپیک های انرژی منفی ها رو دوست ندارم و این تاپیک های با شوهرم دعوام شد، از خونه زدم بیرون، از زندگی سیرم و مادر شوهرم و خواهر شوهرم و جاریم فلان کار کردن و.... کلا همچین تاپیک هایی رو باز نمیکنم. 

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊