2777
2789
این یعنی بیماری؟میشه بیشتر توضیح بدی؟

بیماری نیست ،یک نوع حسه که از دوران بلوغ شروع میشه و به مسائل ج ن س ی مربوطه... بعضی از مردها سلطه جو و سادیستیک  هستن، یعنی حس غالب بودن دارن روی جنس مونث ، دوست دارن ازار بدن  و تحقیرکنن  و خیلی از این حس احساس لذت میکنن و شاید حتی باعث تحریک شدن شون هم بشه، البته بیشتر تحریک روحی .... در کل این جور ادما عوض نشدنی هستن ، من مطالعات زیاد داشتم در مورد بی دی اس ام ...و یک سری خاطرات تلخ...  

من یه آذر ماهی خاص و دم دمی مزاجم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلش هم همینه که بی دلیل کتک میزنه، چون دنبال دلیل نیست..میخواد تو تحقیر بشی و التماس کنی تا احساس قدرت کنه و لذت ببره.... اگه میتونی تحمل کنی ادامه بده باهاش، اگرم نه طلاق بگیر، چون هرگز این جور ادمها تغییر نمیکنن، چون تو خونشونه این حس...پس به امید بهتر شدنش نباش...بی فایده است .. یه سرچ کنید توی گوگل متوجه میشید

واقعا چه بد خدا به خنواده و زن های او بیمارها رحم کنه

روانکاوی و روانپزشکی تا حدودی کمک کننده س... البته اگه خود طرف مایل باشه که تغییر کنه، اگر خودش نخواد هیچوقت تغییر نمیکنه، واقعا خدا صبر بده بهت و نجاتت بده استارتر، من درکت میکنم..

از خودت بیشتر بگو چند سالتونه چند وقته ازدواج کردید چطور ازدواج کردید و دوتاییتون چقدر درس خوندید خودت شغلی کاری چیزی داری یا نه 

چطور بحث میکنید به دعوا میکشه و تو عقد متوجه رفتارش نشدی ؟

چى مى گى بابا مى گه با كابل زدتش  ديگه كجا بايد صبر كنه و تلاش بكنه

یک طرفه به قاضی رفتی خواهرم 

درسته کتک زدن کار بدی اما حتنا کادی بدتر ایجاد شده درصمن باید دید چی بین این زوجین پیش اونده که حرمت شکستع شده وکار به کتک کاری نیریه

خانوما من توضیح دادم اینهمه برا. شماها...که این اقا مشکل داره ، اصلا دنبال دلیل دعوا نیست، باز میگین حتما یه چیزی بوده که کتک زده؟؟؟؟!!!!! 

کاش خانواده درست و حسابی داشتم ی پدرو مادر پیر دارم که اونا هم شهرستانن من کسیو ندارم

فدات شم برو شهرستان پیش چرا و مادرت از همون جا هم شکایت کن بذار پدرشو دربیارن