2777
2789
اخرین دعواتون سره چی بود ک کتک خوردی

داشتم باهاش حرف میزدم گفتم حسام چیکار کنم برات تا باهام خوب شی؟ اصلا مریضه به خدا میگه بیا پاهامو بوس کن سجده کن جلوم تا راضی بشم ازت منم گفتم مگه من سگم مثل روانیا بلند شد با کابل برق که دستش بود بدنمو خونی مالی کرد به خدا دیگه جون ندارم 😢😢😢😢😢😢😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن تازه ۵ ماهه عروسی کردیم

پس برو شکایت کن درست نشد تقاضا طلاق بده تا حد مرگ بترسونش. الان اول زندگی دستش روت بلند شده بودن میخواد چیکار کنه؟ 

واسه اینکه نی نی تو شکمم سالم باشه دخمل باشه یه صلوات بفرستید😘😘😍
داشتم باهاش حرف میزدم گفتم حسام چیکار کنم برات تا باهام خوب شی؟ اصلا مریضه به خدا میگه بیا پاهامو بو ...

عزیزم کاملأ مشخصه مشکل روحی داره شوهرت.برید دکتر اگه خوب نشد جدا شو.خیلی خیلی هم مراقب باش ناخواسته باردار نشی.

🌹

همسر شما حس بی دی اس ام داره، متاسفانه زندگی با همچین مردی خیلی مشکله ...یا حتی غیر ممکن...! مگر اینکه جفت هم باشن... مگه قبل از عروسی نشناختیش؟

من یه آذر ماهی خاص و دم دمی مزاجم...

میگه سر چیزای الکی کتک میزنه 

خوب تلاش کن که چیزای الکی پیش نیاد

تازه اول زندگی هستی 

یکم طول میکشه کنار عشق ومحبت به اخلاق های هم عادت کنید پذیرش خلق وخوق جدید و کنار اومدن با بعضی مسایل خشونت ببار میاره 

صبوری کنید و سازش طلاق چیز خوبی نیس تلاش کن

توهم ختما وایمیستی کتک میخوری ؟؟؟ خب توهم بزن لقدهایی بهش بزن تا جونش دربیاد من یکیو شنیدم شوهر ش هر وقت میزدش اونم اونو ميزد میگفت یه لقدایی بهش میزده اخ بیا ببین راست جلوش وایسا و اگه زد توهم بزن