2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار برو خونه بابات. ما یه همسایه داشتیم اینجوری بود شوهرش همش میزد رفت خونه باباش یه ماه موند شوهرش رفت التماس کرد آورد انقد خوب شده بودن که نگو.مرده بد قلب بود نمیزاشت بیاد بیرون گوجه بهره بعد از قهرش زنه باشگاه میرفت و با دوستان بیرون.شوهر شما هم احتمالا مشکل عصبی داره اگه معتاد نیست که باید صد در صد بره پیش دکتر

واسه اینکه نی نی تو شکمم سالم باشه دخمل باشه یه صلوات بفرستید😘😘😍
بزار برو خونه بابات. ما یه همسایه داشتیم اینجوری بود شوهرش همش میزد رفت خونه باباش یه ماه موند شوهرش ...

کاش خانواده درست و حسابی داشتم ی پدرو مادر پیر دارم که اونا هم شهرستانن من کسیو ندارم

جرئت ندارم برم طرفش چه برسه کتکش بزنم مثل خرسه فقط بهش التماس میکنم نزن

از همسرت شکایت کن 

من شنیدم زندان داره کتک زدن 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
کاش خانواده درست و حسابی داشتم ی پدرو مادر پیر دارم که اونا هم شهرستانن من کسیو ندارم

پش بهترین راه همون شکایته.بچه نداری؟

اتفاقا همین همسایه ماهم خانوادش شهرستان بودن