2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

131 بازدید | 19 پست

من با شوهرم بدلیل خیانت جن سی تا طلاق پیش رفتیم طبق گفته خودش و واسطه هاش به این نتیجه رسیده که اشتباه کرده ولی من خیانت رو اشتباه نمیبینم و انتخاب میبینم الان چند روزه برگشته خونه من هیچ حرفی نزدم اون گل میخره شیرینی میاره من حتی نگاشم نمیکنم حتی نمیزارم بیاد ت اتاقم (استراحت مطلقم و همش خوابیدم) هیچ حسی ندارم نه تنفر نه غم نه عشق نه دوست داشتن هیچ حسی فقط صرفا بخشیدمش همین ازش متنفر اومد دستمو بگیره حس کردم یه ادم نامحرم مرد غریبه میخاد دستمپ بگیره سریع کشیدم دستمو انگار دیگ نمیشناسمش با تراپیستمم تلفنی در ارتباطم اونم خودش حضوری میره ولی هیچ فایده ایی نداره میگم شاید نی نی اومد (حاملم) و توی حاملگی خیانت کرده، نظرم عوض شد تونستم فقط منتظر همین شانسشم که بهش دادم بچه بیاد وسط شاید نظرم برگشت و تونست خودشو ثابت کنه

اسی از کجا فهمیدی و با کی خیانت کرد؟ چون منم سر این موضوع جداشدم میپرسم

کاربر اقا درخواست نده❕باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید ، امن باشد ،صادق باشد ، آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند 💔🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب تنبیهش کن .همچنان با تراپیستت در ارتباط باش .انشالله که اولین و آخرین اشتباهش بوده باشه

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

نه با بچه هم هیچی عوض نمیشه .بعدها بچه رو فقط دیلی موندنت میدونی و اون خیانت همیشه گوشه ذهنت هست با ی دیر کردن تلفن جواب ندادن .کوچکترین حرکت بازم فک میکنید خیانت میکنه کلا رنگ آرامش ندارم زندگی انشالله بتونم سلامت دنیا بیاد ولی اگه نداشتی بهترین راه جداییه .من خیانت دیدم وقتم بچم چهار ماهش بود الان دوساله زندگی ندارم .اگه من نمیفهمیدم اون هنوز داشت ادامه میداد

من که خیانت کرد منم تازه زایمان کرده بودم فکر کنم توی بارداریم پیامکی بود اصلأ ابراز پشیمونی هم نکرد من فقط به خاطر بچه هام موندم ولی زندگی عین جهنم شده برام بی هدف بی حوصله نمیتونم رفتارهاش تو اون تایم از یاد ببرم حتی الان که اون هرزه نیست هم حس میکنم همش به یاد اون هرزه اس خسته شدم ای کاش یه راه داشتم که از این عذاب رها میشدم

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
شانسی فیلم خودشو دختره رو دیدم توی تلفنش شانسی شانسی خیلی اتفاقی

منم الکی الکی رفتم تلگرام و فهمیدم .منم خوش خیال فک میکردم چون عادت دارم عکسا رو پاک میکنم ب اون خاطره رمز گوشیشو نمیگه وای خاک بر سرم الان فک میکنم میبینم قبل بچه هم رمز گوشیشو نمیگفت ی وقتایی با اصرار میگرفتم .من خیلی خنگم .ببخشید تو تاپیکت سر درد دل من باز شد

شانسی فیلم خودشو دختره رو دیدم توی تلفنش شانسی شانسی خیلی اتفاقی

منم همسن تو ام جداشدم سر جنسی خیلی سعی کردم کنار بیام نتونستم

کاربر اقا درخواست نده❕باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید ، امن باشد ،صادق باشد ، آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند 💔🖤

من که خیانت کرد منم تازه زایمان کرده بودم فکر کنم توی بارداریم پیامکی بود اصلأ ابراز پشیمونی هم نکرد ...

اگه جنسی نبوده بیخیال سعی کن به خودت نزدیکش کنی حداقال لخاطر بچه هات من بخاطر خیانت جنسی جداشدم میگم تو طلاق هیچی نیست