2777
2789
عنوان

دخترای جوان

256 بازدید | 14 پست

اخیرا خیلی تاپیک میبینم با این موضوع(برای مجردا)

اکثرا هم کم سن و سال! توی بازه سنی 20

از نظر شرعی و روانشناسی و دید جامعه ... اینا همرو فاکتور میگرم

صرفا به عنوان یه بزرگتر بهتون میگم . یه نصیحت مادرانه و خواهرانه بدون قضاوت ..

وقتتتون . جسمتون .روح و روانتون رو پای این روابط بی ریشه نذارید

شاید الان متوجهش نشید ولی هر کاری که امروز عادی به نظر میاد یا باعث لذت امروزتون میشه نباید ارامش فرداتون رو ازتون بگیره ...

این اسیب ها در بلند مدت اثر خودشون رو نشون میدن .

اسیب های این مسیر اروم و بی صدا میان ...

و خدمت اونایی که توی این تاپیک ها میان و حمله میکنن به استارتر !!

هر ادمی ممکنه اشتباه کنه . میتونید اروم و مسمالت امیز رفتار کنید و اون رو متوجه اشتباه خودش کنید . نصیحت اگر با هنک حرمت باشه دیگه نصیحت نیست

شما خدا نیستید که طرف رو میبرید تو دادگاه و محاکمه میکنید!

حتی تو دین هم گفته شده نهی از منکر شرط داره . یکیش اینکه باعث تحقیر و ابروریزی نشه .

کاش گزارش نزنید شاید 4 نفر دیدن و تاثیر گذار واقع شد

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان که مثل قدیم نیست ازدواج سنتی بشه ، همه با دوست پسراشون ازدواج میکنند

ن عزیزم هیچم اینجور نیس

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

من ۳۲ سالمه

تا حالا به خواست خودم دویت پسر نداشتم

ولی آسب روانی رو از خواستگارای سنتی دیدم بخدا😐

اگه آشنایی با هدف و داخل چارچوب باشه خوبه البته الان کمتر پسری قبول میکنه آشنایی داخل چارچوب داشته باشه!!

خلاصه بین سنت و مدرنتیه موندیم

ولی اخه هرچی اطرافمون میبینیم مثال نقضه😕

حداقل خودم که با هیچ پسری دوستی نکردم احساس نمیکنم نسبت به دوستام که تجربه دوستیهای متععد دارن بُردی کرده باشم. البته با حفظ یکسری چارچوب عوض میکنم. وگرنه همین دوستام هم کیف مجردی بردن هم با تجربه یه شوهر خوب کردن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من ۳۲ سالمهتا حالا به خواست خودم دویت پسر نداشتمولی آسب روانی رو از خواستگارای سنتی دیدم بخدا😐اگه آ ...

دقیقا منم با ۳۰سال سن باهمین حرفا خودمو گول زدم باهیچ پسری نرفتم تو رابطه هنوز مجردم ولی اکثر دوستام با دوست پسراشون ازدواج کردن و بچه هم دارن

خب الان که مثل قدیم نیست ازدواج سنتی بشه ، همه با دوست پسراشون ازدواج میکنند

عزیزم من خودمو مثال میزنم

همسرم توی محیط کار اومدم سمتم و پیشنهاد داد بیشتر باهم آشنا بشیم

من رک و راست بی رو دروایستی با پررویی کامل گفتم به چه دلیل اونوقت؟

گفتش ازتون خوشم اومده

منم گفت خب آشنا بشیم که چی بشه تهش

گفتش حالا یک مدت باهم باشیم اگر اوکی بددیم باهم ازدواج کنیم.

منم گفتم آها پس آشنایی به قصد ازدواج.

خب اگر اینطوره با خانوادتون تشریف بیارید منزل برا آشنایی بیشتر

اولش یکم کشید عقب مثلا فکر کرد من کوتاه میام از موضعم و باهاش وارد دوستی میشم 😅

خلاصه یک هفته بعدش اومد گفت رفتی خونه به خانوادت بگو و ادرس بده با خانوادم میام

الکی گفتم باشه ادرسم نوشتم گذاشتم جلوش شبش اومد🤣

من فکر نمیکردم بیاد اصلا خونمون یک اوضاعی بود بهم ریخته بود🤣🤦♀️🤦♀️خلاصه بابام رفته بود رو وا کرده بود کلا هنگ کرده بود اینا کین از کجا اومدن

من اصلا به خانوادم نگفته بودم فکر کردم میخواد مخ منو بزنه که باهاش دوست بشم و الکی ادرس خواسته

ولی اومد خلاصه دیگه یک چندماهی باهم رفت و امد کردیم

تحقیق کردیم و بلاخره بله دادم و عقد کردیم💚🫠

من ۳۲ سالمهتا حالا به خواست خودم دویت پسر نداشتمولی آسب روانی رو از خواستگارای سنتی دیدم بخدا😐اگه آ ...

عزیزم پسری که واقعععاااا بخوادت

انتخاب اول و آخرش تو باشی

هرشرطی بذاری قبول میکنه

هر چهارچوبی بذاری اطاعت میکنه

دقیقا منم با ۳۰سال سن باهمین حرفا خودمو گول زدم باهیچ پسری نرفتم تو رابطه هنوز مجردم ولی اکثر دوستام ...

ببین موضوع همینه دقیقا بین حجب و حیا داشتن و نداشتن موندیم😂

بخدا من نمیتونم با هیچ نامحرمی صمیمی بشم خب کدوم پسری قبول میکنه الان اینمدلی دوست بشه؟ باز اگه پونزده سال پیش بود یه چیزی!

خواستگارم خیییلیییی داشتم اکثرا سمی!

بله فرصتو از خودمون گرفتیم نشستیم سنتیای چلغوز اومدن...

از من که گذشت نسل بعد تو کاسه این خواستگارای سنتی پررو میذارن

والا الان پسرامون هزار ماشالله عاقل شدن عقلشون میرسه تو این گرونی وقتی میخوان زن بگیرن مثل امل ها و عقب افتاده ها پانشن یک کاره برن خونه مردم تق تق تق اومدیم خواستگاری

قشنگ اول با دختر موردعلاقه دوست میشن به تدریج جلو میرن اوکی بودن ازدواج هم میکنن

الان از هر ده ازدواج هشت تاش با دوستیه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A