الیزه۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 552 عنوان شغل همسرم 115 بازدید | 4 پست شغل شوهرم جوریه که ساعات کاریش اصلا منظم نیست یبار صب ۵ میره تا ظهر یبار ظهر میره تا آخر شب.مخصوصا وقتی ظهر تا شب نیست هم حوصلم سر میره هم گاهی میترسم.راستش بخاطر شغلش از ازدواج باهاش پشیمون شدم میگم کاش با کارمند ازدواج میکردم. دیروز | 18:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیزه۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 552 مشکل چیه الان؟ انقدر وابسته ب همسر نباشین آره خودمم حس میکنم زیادی وابستم ولی نمیدونم چیکار کنم تنهایی آزارم میده وقتی نیست
تمنا۹۸ عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 24257 آره خودمم حس میکنم زیادی وابستم ولی نمیدونم چیکار کنم تنهایی آزارم میده وقتی نیست خب ی برنامه ای برای خودت بچینباشگاه برو کلاسی ثبت نام کن وقتت بذار روی یادگیری مهارتی مثل زبان کتاب بخون من اینقد دلم میخواد وقت داشته باشم ی کم واسه خودم خرجش کنم قدر بدون
augustmoon عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 2194 منم شوهرم بیچاره ۵ پا میشه هرروز نیم ساعت دوش میگیره بعدم میزنه بیرون دلم میسوزه براش چون خیلی ها میگن شوهرم شبیه این بازیگره ست این عکسو پروفایل گذاشتم وگرنه علاقه ای به این سریال ها ندارم😇 دور از تو بادا اهرمن، ایران من ایران من🇮🇷