2777
2789
خواهر شوهر ای من میفهمن البته خودشون میگن    

عین زن داداش من تا قصد بارداری داره از همون شروع رابطه حالت تهوع می‌گیره میگه من حامله ام ک سر ماه پری میشه 😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عین زن داداش من تا قصد بارداری داره از همون شروع رابطه حالت تهوع می‌گیره میگه من حامله ام ک سر ماه پ ...

اونا اگه پریودم بشن میگن وای بچمون افتاد  

اگر بپذیریم که همه ما از دم یک تخته کم داریم، زندگی دلپذیرتر خواهد شد.
بنظرت از اون وقیح هاست🤔🤔🤔🤔

😂نمیدونم ولی یا پسره یا خیلی کم سن وساله 

اخه ی خانوم بالغ مجردم باشه اینو میدونه خدایی 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

منم یکی رو میشناختم میگفت هر وقت که اقدام میکنم واسه بارداری،فرداش شکمم درد میگیره

و به همسرم میگم تبریک میگم ،گرفت😝  چهار بار هم باردار شده بود

صبورانه در انتظار زمان بمان!هرچیز در زمان خودش رخ می دهد .باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند ،درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند  
مگه مرغیم ک همون ساعت تخم بزاریم وا

عزیزم فکر کنم منظورمو متوجه نشدی میگم زمانی که نطفه تشکیل میشه ازم متوجه میشه یا نه .

چه اسراری داری که ب خودت توهین کنی.

چون شنیدم که یه سریا میگن رحم تیر میکشه یا قسمت چپ و راست یه حالتایی داره

بنظرت از اون وقیح هاست🤔🤔🤔🤔

مچکرم از نظر لطفتون.

عزیزم من روز 12 پریودمم که با کلی قرص ب پیشواز حاملگی رفتم امشب یکم زیر دلم درد میکنه میخواستم ببینم لانه گزینی علائمی دازه یا اینم از علائم تخمک ریزی ساده س.

منم یکی رو میشناختم میگفت هر وقت که اقدام میکنم واسه بارداری،فرداش شکمم درد میگیره و به همسرم میگم ...

والا منم زیاد شنیدم ولی واقعا دوستامون مغزشون در همین حده یا دارن مسخره بازی درمیارن؟؟

فکر میکنن من پسرم