2777
2789
سلام ،من شیرازم پیش دکتر آرش ابطحیان میرم،سرچ کنید آدرسش میاد من از وقتی پمادساختنی ب لکه هام میزنم ...

سلام .ببخشید که باز هم مزاحمت شدم .دکتر ابطحیان با لامپ وود لکه های شما دیدن ؟ میخواستم بدونم چجوری تشخیص میدن ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نی نی سایت مادری گفته بود پیش یه حکیم بنام چومونیا رفته بود .من هفته دیگه نوبت دکتر ابطحیان میخوام بگیرم و یه سر پیش این حکیم هم اگه بتونم میرم.شما پیش این حکیم نرفتی ؟ 

سلام ،من شیرازم پیش دکتر آرش ابطحیان میرم،سرچ کنید آدرسش میاد من از وقتی پمادساختنی ب لکه هام میزنم ...

سلام .شرمنده زیاد سوال میپرسم ازت .اگر امکانش بود جواب این سوالم بده .من دیشب پسرم بردم پیش دکتر ابطحیان .براش پماد ساختنی ،شربت مولتی ویتامین و قرص پردنیزولون ۵داد .میخواستم بپرسم برا شما چند وقت بعد از مصرف داروها لکه ها از بین رفت.شرمندم بخدا از بس نگرانم سوال میپرسم ازت 

پارسال رفتم دکتر پوست ،فولیک اسید، قرص پتاسیم و پماد داد، ب قسمتایی که لک داشت پماد زدم خداروشکر خیل ...

سلام خانومی ممکنه به منم جواب بدی

میخوام بدونم لکه های این بیماری از اول یه رنگه سفیده؟ممکنه کم رنگ باشن بعد خیلی سفید شن

الاناستفاده کردید؟؟؟  اثردیدی ازش؟ توروجان بچت راستشو بگو

نه خواهر،من دوباره نخریدم و از اون موقع تا حالا،دوباره استفاده نکردم.

فقط اثر خوردن سرکه انگبین و ترک غذاهای سرد رو دیدم که معجزه کرد.

هرروز صبح و شب،یک سوم لیوان سرکه انگبین رو با دو سوم لیوان آب مخلوط کن و میل کن.

برای چند ماه غذاهای سرد خصووووصا بادمجون و قارچ و عدس و لبنیات بدون مصلح رو ترک کن،رشد لکه ها متوقف میشه براحتی.

تا همین جا رو تجربه دارم.

من بعد از دو سه سال دوباره یه ماهه مصرف سرکه انگبین رو شروع کردم تا ببینم لکه ی باقی مونده رو پوستم رفع میشه یا نه.

دکتر خیراندیش که میگه حتما میشه،بشرطی که خوردن سردی ها هم ترک بشه.

کاش وقتی به خانه برگشتم،کفش های تو پشت در باشد..
سلام خانومی ممکنه به منم جواب بدی میخوام بدونم لکه های این بیماری از اول یه رنگه سفیده؟ممکنه کم رنگ ...

بنظرمنکه اره از اول سفیده.

بعصی لکه از اول خیلی سفیده 

بعضیا کمرنگتره و برا تشخیصش بهتر دکترمراجعه کنید هرچند تشخیصم میشه داد. متاسفانه امکان رشد ویتیلگوهست

نه خواهر،من دوباره نخریدم و از اون موقع تا حالا،دوباره استفاده نکردم. فقط اثر خوردن سرکه انگبین و ت ...

اگر نمیخوای بفروش به من یا کسی ...

دوست مت میگفت حالت پوشش دهنده داره فقط نه درمانی  یعنی اینطوریه؟؟؟ 

واینکه دکتری دریزد هست به نام محمدتقی نوربالا نمیدونم جواب بده یانه نرفتم 

سلام عزیزم هنوز پیش دکتر ابطحیان میرید؟جواب گرفتین

سلام عزیزم،نه دیگه نمیرم

خسته شدم از پماد زدن و دکتر رفتن😢

چون تا پماد تموم میشه دوباره لکه ها برمیگردن

کلا رها کردم 

خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید