2777
2789
ان شاء الله که لکه هات بزودی خوب میشن.همچنین لکه های من. برا من که تو صورتمه😔 من برا درمانش خیلی ...

سلام خانم میتراشما از این کرم ویتلکسین ژیورل برای لکه های سفید تون استفاده کردین؟

درمان شدن لکه های سفید تون ،میشه لطفاً جواب بدین🙏

اگه عزیزان دیگه ای هم از این کرم استفاده کردن و جواب گرفتن لطفاً پیام بزارن ،ممنون ،خیلی فوریه

سلام خانم میتراشما از این کرم ویتلکسین ژیورل برای لکه های سفید تون استفاده کردین؟ درمان شدن لکه های ...

خریدم،ولی زیاد استفاده نکردم که اثرشو بفهمم.ولی تو سایتش نوشته اونهایی که استفاده کردن موثر بوده،ولی من بعد از خریدش رفتم پیش دکتر پوست،گفت از اینها نزن،شاید بدتر تحریکش کنه و بیشتر بشه.

رفتم طب سنتی پیش خانم دکتر شریف تو قم.

ایشون یه سری دارو گیاهی داد،یه مدت استفاده کردم،حال روحیم و آرامشم خیلی بهتر شد.

منم دیگه بی خیالش شدم،بهش توجهی نمیکنم.

کاش وقتی به خانه برگشتم،کفش های تو پشت در باشد..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔

پارسال رفتم دکتر پوست ،فولیک اسید، قرص پتاسیم و پماد داد، ب قسمتایی که لک داشت پماد زدم خداروشکر خیلی بهتر شد سفیدیا تقریبا رفته و رنگ پوستم طبیعی شده ولی نمیدونم چرا همچنان داره گسترش پیدا میکنه جاهای دیگه هم میزنه،کاش رشد لکه ها متوقف میشد

خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید  
پارسال رفتم دکتر پوست ،فولیک اسید، قرص پتاسیم و پماد داد، ب قسمتایی که لک داشت پماد زدم خداروشکر خیل ...

ان شاءالله که کامل رفع بشه

منم همش میگم کاش متوقف بشن

چه پمادی بود؟

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
ان شاءالله که کامل رفع بشه منم همش میگم کاش متوقف بشن چه پمادی بود؟

ممنون عزیزم، انشالله که رشد لکه های شمام متوقف بشه، پماد ساختنی هست ،رو قوطیش نگاه کردم ولی اسمش واضح ننوشته

خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید  
ممنون عزیزم، انشالله که رشد لکه های شمام متوقف بشه، پماد ساختنی هست ،رو قوطیش نگاه کردم ولی اسمش واض ...

ممنونم عزیزم

من برای دخترمه

براش دعا کن

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
ممنونم عزیزم من برای دخترمه براش دعا کن

آخی عزیزم انشالله زود خوب بشه

حتما ببرینش دکتر پوست تا کوچیک هست زود خوب بشه و زیاد نشه

من همه روشایی که گفتن رو انجام دادم ولی بی فایده بود، اگه زودتر دکتر رفته بودم بهتر بود

سلام .شما چه دکتری رفتی ؟ میشه اسم دکترتون بگید ؟

سلام ،من شیرازم پیش دکتر آرش ابطحیان میرم،سرچ کنید آدرسش میاد

من از وقتی پمادساختنی ب لکه هام میزنم خیلی بهتر شدم لکه های سفیدم ب رنگ اصلی پوستم برگشته

سلام ،من شیرازم پیش دکتر آرش ابطحیان میرم،سرچ کنید آدرسش میاد من از وقتی پمادساختنی ب لکه هام میزنم ...

ممنون که جوابم دادی .پسرم ۸سالشه .سه ماهه که متوجه لکه هایی شدم که پشت پاش بود .فسا دکتر بردم یک پماد ساختنی و تاکریل داد . ولی لکه ها دارن روز به روز بیشتر میشن .چند روزه چند تا لکه کم رنگ روی گونش دیدم خیلی نگران شدم .میخوام شیراز ببرم دکتر ببینم میتونن جلوی پیشرفتش بگیرن .شما که تجربه دارید آیا دارویی یا روشی هست که جلوی پیشرفتش گرفته بشه ؟