2777
2789
عزیزم😔😘 ایشالله همه بیمارا شفا پیدا کنن...ما هم خوب بشیم...آره حنا و نوره هم شنیدم خیلی خاصیت داره ...

سلام خانم.اون کرمی که میگفتم بعد از چندین ماه موجود شد.من سفارش دادم.هنوز بدستم نرسیده.اگه دوست داری شما هم سفارش بده.یه مقدار گرونه ولی ان شاء الله خدا بواسطه اش بهمون سلامتی بده.اینم لینکش:

https://bazaak.ir/کرم-درمان-پیسی-و-ویتیلیگو-ویتلکسین-ژیو/

کاش وقتی به خانه برگشتم،کفش های تو پشت در باشد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما استفاده کردی ژیورل؟؟فایده داشت؟

من خریدم.چندروز استفاده کردم.

بعدش رفتم پیش یه دکتر پوستی،میگفت لکه های من پیسی نیست،یه نوع قارچه،بهم دارو داد،گفت همراهش چیز دیگه ای استفاده نکنم.

داروشو چندروزه شروع کردم،اگه جواب نداد،دوباره همون ژیورل رو شروع میکنم.

تروخدامیشه ادرسشو بگیری کجای شیراز میرفته؟ پیش چه دکتری

درود ، دکتر سلمان پور من رفتم نتیجه گرفتم ولی باید مستمر داروها شو استفاده کنی و گرون هم هست نسبتا، ادرسشم کنار هتل پارس هست ساختمان صدف 

سلام شما نتیجه گرفتین با این کرم ؟

سلام.من متاسفانه فقط چند روز استفاده کردم و گذاشتم کنار.

ان شاء الله دوباره میخوام شروع کنم بزنم تا تاریخش نگذشته.

ولی برای رفع مشکل پیسی،اقای خیراندیش میگه تا ۶ ماه،اول صبح و اخر شب، یک سوم لیوان سرکه انگبین+دو سوم آب مخلوط کنید و استفاده کنید،+حجامت هم باید انجام بدیم.

من تا ۴ ماه مدام سرکه انگبین مصرف کردم،ضمن اینکه فست فود نخوردم،غذاهای سرد هم مقداری کمتر میخوردم،بعد دیدم الحمدلله موثر بود،بعد دیگه سرکه انگبینم تموم شده بود و جایی بودم،نتونستم بخرم. 

الان چند روزه دوباره شروع کردم،ببینم خدا چی میخواد.

شمام مصرف کنید،ان شاء الله موثره.

سلام.من متاسفانه فقط چند روز استفاده کردم و گذاشتم کنار. ان شاء الله دوباره میخوام شروع کنم بزنم تا ...

من کم کاری تیروئید دارم لکه سفید رو پوستمه شما نمیدونید با کم کاری تیروئید چطور لکه هامو از بین ببرم سرکه انگیبن خوردم صورتم جوش زد 

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم
آنقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت
یا لیزر میرفتم جلسه ای چهارصد هزار
لک صورتم می‌رفت وقتی لیزر نمی‌رفتم برمیگشت
کرم معجزه شب هم زدم پوستم داغون شد.جوشهای بزرگی زدم که جاش چال شد.
تا شماره یه خانم رو تو دیوار پیدا کردم که کرمهاش‌مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا بود خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خداخیرش بده شمارش میذارم خیلی خانم خوب و منصفی هست دلش میسوزه ضمانت بازگشت کرم تا ده شب میده.لک صورتم رفته کک و مک رفته صورتم پنج درجه سفید شده
منم چون خیلی عذاب روحی  کشیدم بخاطر پوستک خیلی خرج کردم دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه به هر کسی اعتماد نکنید ولی این خانم من کارش دیدم معتبره اینم شمارش09026744639 از همدان ارسال میکنه

سلام.من متاسفانه فقط چند روز استفاده کردم و گذاشتم کنار. ان شاء الله دوباره میخوام شروع کنم بزنم تا ...

سلام،عزیرم شما از سرکه انگبین نتیجه گرفتی،؟

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
سلام عزیزم. ...منم حدودا چند ماهه فهمیدم لکه های سفید روی پوستم پیسی هست. ..دو هفته پیش یکی از آشناه ...

اثر کرد؟؟؟؟؟؟

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم