بچه ها من قبلا خیلی میپختم الان اصلا یادم نیست یکی بگه برای کیک خیس کاکائویی توی قالب ۲۴ مارک التون دستپر ها رو ک یادم رفته بود از چت جی بی تی گرفتم ولی برا من توستره توسترمم فدیمیه یعنی فن کانکشون و این گیزا ندارم میدونم باید وسط بزارم اجتمالا با درجه ۱۶۰ اینا ولی یادم نی المنت ها کدوم باید روشن باشه🥲اگه دستور خوب یهم دارید بگید برا اولین باز میخام به کافه دار بفروشم دستور دقیق و با صرفه اقتصادی
نمیدونم هنوز نفروختم تازه وسایل خریدم فاکتور کردم ببینم چقدر در میاد لوازمش بعد دیگه اخر شب فاکتور و تقسیم بر مقدار مصرفی کنم ببینم چقدر میشه با حالا احتساب گاز و برق و حق و الزحمه خودم و مواد کار رفته و ظرف اسلایسی هم گرون شده شده ۵ هزار تومن تجربه ای ندارم اولین تجربمه و کافه هم برا فامیلیمونه قبلا مثل اینکه یکی میبرده میگه کیک هاش خوب نبوده من بهش گفتم میخای من برات در حد تست بپزم اگر اوکی بوده باهم کار کنیم اونم اوکی داده فعلا
اره خودمن پاین میزاشتم این چت جی بی تی گفت هر دوتاش اصلا به خودمم شک کردم بعد کدت ها دارم میرم اخه سراغش چون رژیم بودم خودمم بچه ها بنظرتون روی بالای قالب فویل بکشم ک قشنگ دما توش بپزه چون لبه های تپسترم یکم بازه یعنی یکم هوا بیرون میره و میادخیلی کم البته ولی لقه چفت نیست