2777
2789
عنوان

دخترای گلم✨️

62 بازدید | 6 پست

به خودتون باور داشته باشید مثل دختر ۱۷ ساله ای که باور میکنه یه مرد ۳۰ ساله اون رو برای شخصیتش میخواد🧘

میشه هرچی به دلت افتاد براش بخونی؟ اخه از شیمی درمانی میترسه. این روزا تو بدترین روزای عمرمم لطفا مراعات کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیوونه وار یه پسری رو دوست داشتم

خودم ۳۴ سالمه پسره ۳۶ سال

پسره با دختره ۲۰ ساله ازدواج کرد

دوست نبودیما با هم

من خوشم میومد ازش

از هرجهت ظاهر باطن خانواده هم توی یک سطح بودیم

قطعا سن اون دختر براش مهم بوده نه شخصیتش

کار ندارم خوشبخت بشن ولی ۱۵ سال تفاوت سنی ، دو تا ادم از تفکرات عجیب و غریبن

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
من دیوونه وار یه پسری رو دوست داشتمخودم ۳۴ سالمه پسره ۳۶ سالپسره با دختره ۲۰ ساله ازدواج کرددوست نبو ...

اختلاف سنی زیاد خیلی چندشهههه خبلیییییی باور کن لطف خدا شامل حالت شد پسره رفت

میشه هرچی به دلت افتاد براش بخونی؟ اخه از شیمی درمانی میترسه. این روزا تو بدترین روزای عمرمم لطفا مراعات کنید.

اختلاف سنی زیاد خیلی چندشهههه خبلیییییی باور کن لطف خدا شامل حالت شد پسره رفت

من خودم وقتی ۲۰ سالم بود ، عمرا با مرد ۳۵ ساله ک با زن ها... هزار کرده ازدواج میکردم

چون ریا نشه ظاهر باطن و خانوادم. خوبه

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
من خودم وقتی ۲۰ سالم بود ، عمرا با مرد ۳۵ ساله ک با زن ها... هزار کرده ازدواج میکردم چون ریا نشه ظاه ...

منم همینطور به قول شما مرد ۳۰ ساله هزارتا کار کرده ما حق داریم گذشته ی طرف برامون مهم باشه