2777
2789
عنوان

چاکرا چیست ❓

166 بازدید | 6 پست

چاکرا

اول از همه میخوام در مورد چاکرا بحثیو شروع کنم

چاکرا چیست ؟ چاکرا به باور آیین هندو به مراکز انرژی در بدن انسان گفته میشود. چاکرا یا شاکرا در وجود هر موجود زندهای قرار دارد حتی گیاهان. این چاکراها منابع انرژیها یا به عبارتی شریانهای حیات میباشند. چاکرا کلمهای سانسکریت به معنای چرخ است.

چاکراها یا مراکز انرژی در حال چرخش هستند و بخشهای بسیار مهمی از کالبد انرژی محسوب میشوند. یک چاکرا همانند دیسکی است در حال چرخش که مانند لنز یک دوربین باز و بسته می شود

همانند جسم مادی و فیزیکی که از اعضای حیاتی و کم اهمیت تر هم تشکیل شده است، کالبد انرژی نیز دارای چاکراهای اصلی و فرعی و چاکراهای بسیار کوچک است.

هفت چاکرای اصلیمون که با عکس پایین نشان میدهیم

ولی من شنیدم میشه باهاش رفت به جهان های دیگری

و میشه باسرعت نور باهاش هرحا خواستی بری

دانشمند ها دارن تحقیق می کنند ولی با احتیاط چون نمی دونند در دنیا دیگیر چی در انتظار انسان

ایا به پیشرفت بشر کمک می کنه یا باعث نابودی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاکرا مبحثی شبه علمی است و ریشه در آئین هندوئیسم دارد که به مراکز انرژی در بدن انسان گفته میشود و طبق اعتقادات هندوئیسم در بدنِ هر موجود زندهای وجود دارد. چاکراها منابع انرژی بدن، یا به عبارتی جریانهای انرژی برای حیات است.[۳]

یکی از طرحوارههای پرطرفدار هفت چاکرا از پایین به بالا به شرح زیر است: ۱.چاکرا ریشه ۲.چاکرا خاجی ۳.چاکرا خورشیدی ۴.چاکرا قلب ۵.چاکرا گلو ۶.چاکرا چشم سوم ۷.چاکرا تاجی.[۱] رنگها مدرن هستند.[۲]

سیستم مدرن چاکرای غربی از منابع متعددی برخاسته است، که در دهه ۱۸۸۰ با هلنا بلاواتسکی و دیگر تئوسوفیستها شروع شد،[۴] پس از آن کتاب «قدرت مار» اثر سر جان وودروف در سال ۱۹۱۹ و کتاب «چاکراها» اثر چارلز وبستر لیدبیتر در سال ۱۹۲۷ نمونههایی از این منابع هستند. ویژگیهای روانشناختی و طیف گستردهای از مطابقتهای فرضی با سیستمهای دیگر مانند کیمیاگری، طالع بینی، هومیوپاتی، کابالا و