شوهرم همه روزا حتي تعطيلات سركاره و شبا ده مياد خونه، يه دختر ٥ ساله و يه نوزاد ٧٠ روزه دارم ، شبا خيلي دلم ميگيره و دوست ندارم تو خونه بمونم. چيكار كنم از اين حالت در بيام و به خونه زندگيم دلگرم شم. البته بنده خدا دخترم تا حالا نه دوستي داشته نههم بازي كلا تو آپارتمان بزرگ شده، بگين چيكار كنم به دخترم خوش بگذره
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
هرمشکلی ک ادما تو بزرگسالی دارن بخاطر ی چیزی تو کودکیشونه اگه مهد هم بره باز هم باید شما خیلی براش وقت بزارین من هنوز خاطراتمو یادمه م مادرم همش درگیر بود و از اون خاطرات رنج میبرم
خب من تا قبل از زايمانم خيلي براش وقت ميذاشتم و بازي مي كردم اما بعد از زايمانم نتونستم ، دخترم ازم فاصله ميگيره و باهام خوب نيست چه جوري رابطه خوبمونو كه خراب شده درست كنم.