2777
2789
عنوان

چيكار كنم؟ ؟؟؟

199 بازدید | 23 پست

شوهرم همه روزا حتي تعطيلات سركاره و شبا ده مياد خونه، يه دختر ٥ ساله و يه نوزاد ٧٠ روزه دارم ، شبا خيلي دلم ميگيره و دوست ندارم تو خونه بمونم. چيكار كنم از اين حالت در بيام و به خونه زندگيم دلگرم شم. البته بنده خدا دخترم تا حالا نه دوستي داشته نههم بازي كلا تو آپارتمان بزرگ شده، بگين چيكار كنم به دخترم خوش بگذره 

بزنین برقصین ،برید لباس بخرین ،براش لاک بزن ،موهاشو درست کن ...

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

از همسرت باید بخوای که بیشتر باهاتون وقت بگذرونه گلم.

درضمن الان هوا خوبه روزا بچه ها رو ببر پارکی، جایی.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم از الان برای تابستون برنامه ریزی کن و خیلی کلاس میتونی ثبت نامش کنی.خیلی جاهای تفریحی میتونین برین

(تنها آرزوم :الهی همه خواهرام توی نی نی سایت مادر بشن.آمین

افسرده شدی یکم فک کنم الان ک هوا خنکتره برین پارک بچه ها خیلی احتیاج ب بازی دارن جوری نشه ک بچه پنج سالتون کودک درونش له بشه من خیلی راجب بچه ها مطالعه کردم حتما بچه ها باید بازی کنن

هرمشکلی ک ادما تو بزرگسالی دارن بخاطر ی چیزی تو کودکیشونه اگه مهد هم بره باز هم باید شما خیلی براش وقت بزارین من هنوز خاطراتمو یادمه م مادرم همش درگیر بود و از اون خاطرات رنج میبرم

خب من تا قبل از زايمانم خيلي براش وقت ميذاشتم و بازي مي كردم اما بعد از زايمانم نتونستم ، دخترم ازم فاصله ميگيره و باهام خوب نيست چه جوري رابطه خوبمونو كه خراب شده درست كنم.