2777
2789
عنوان

پشیمونم خییییلی

122 بازدید | 11 پست

احساس میکنم 8سال خواب بودم تازه بیدار شدم خیلی فرصت سوزی کردم از خودم خجالت میکشم شرمنده ام که تنبل بودن واحساساتی بودنو و مراعات جیب شوهر و قانع بودن خودمو از رسیدن به خیلی چیزا منع کردم من در حق خودم بدترین کارارو انجام دادم خواهش میکنم از شما اگه تو سن جوونی هستین تلاش کنید برای خواسته هاتون چن ماهه خواب ندارم از فکر و خیال خوابم نمیبره میدونم الان وضعیت همه خرابه ولی من اون موقع که اون همه وقت داشتم فقط به فکر این بودم که اقتصادی خرج کنم که به شوهرم فشار نیاد واین باعث شد اون فکر کنه من هیچی به جز خورد وخوراک و بعضی وقتا لباس احتیاج ندارم باعث بدبختی خودم شدم واقعا هیچ کس به جز خودم باعثش نشد ارزش خودم ندونستم دارم دیوونه میشم حس پوچی دارم هیچ پیشرفتی نکردم حس میکنم ازدواج منو به یه خواب عمیق فرو برد

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت برتی جبران دیر نیس

دیره وقتی شوهر بد عادت بشه

شوهر منو ده سال باهاش ساختم ی ریالرنخواستم حالا میگه تو بی ارزشی تو ارزش خرج کردن نداری ب غذامم چشم داره هر ضرری هم بکنه میگه نحسی توعه

کارما💫    

دیره وقتی شوهر بد عادت بشهشوهر منو ده سال باهاش ساختم ی ریالرنخواستم حالا میگه تو بی ارزشی تو ارزش خ ...

کم کم شروع کن .

خانه داری ؟

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

دیر نشده هروقت ماهی رو از آب بگیری تازه است

کم کم شروع کن تا تغییرت به چشم نیاد و واکنش بد نشون نده شوهرت

اول برو باشگاه ثبتنام کن هزینشو بگیر هر ماه بعد کنارش برا خودت لوازم آرایش مراقبت پوست بگیر بگو تو باشگاه همه تعریف میکنن و فکنم منم لازم دارم کم کم شروع کن لباسای خوب برا باشگاهت و در کنارش مهمونیات بگیر اینجوری روحیتو شاد نشون بده شوهرت نظرش باهات همراه باشه

چند ماه بعد کنارش برو کلاسایی که میخوای ثبتنام کن مثلا یه زبان یا حرفه یاد بگیر و کم کم انجام بدی اون هزینه های ماهانتو که زیادتر شده به چشم نمیاد و شوهرت همراهی میکنه

از ظاهرت شروع کن ، تغذیت

سرگلی غذا را برا خودت بکش

بهترین لباس را برا خودت بخر

بزار بفهمه برا خودت ارزش قائلی

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...