2777
2789
عنوان

دوستت دارم

93 بازدید | 4 پست

نفسِ تو همان نسیمِ بهشتیست که گُلِ وجودم را به رقص درمیآورد، و نگاهِ تو عمیقترین اقیانوس آرامشست که در آن غرق میشوم و هر بار دوباره متولّد میگردم. دوستت دارم، آنچنان که خورشید عاشق طلوع است و دریا عاشق بوسههای ماه. دوستت دارم، نه به خاطرِ کلمات، بلکه به خاطرِ سکوتی که بینمان جاریست و در آن، تمام جهان معنا مییابد.

وجودت برای من معجزهایست بیتوضیح؛ گویی خداوند تمام زیباییهای آفرینش را در چشمهای تو گرد آورده است. دوستت دارم، آنقدر که پروانه عاشق نور است، بیاختیار و بیقرار. دوستت دارم، چون تو آهنگِ دلنشینِ قلبِ منی، همان نغمهای که در گوشِ تنهاییهایم پیچیده و هرگز پایان نمییابد.

در باغِ زندگیام، تو سرسبزترین درختی و شادابترین شکوفهای. دوستت دارم، چون باران بهاریای که بر زمین تشنهام میبارد و مرا زنده میکند. دوستت دارم، امروز و فردا و تا پایانِ زمان؛ چرا که عشقِ من به تو، از نفس کشیدن نیز طبیعیتر و از ستارگانِ آسمان نیز جاودانهتر است.

با تموم وجودم دوستت دارم عزیزم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.