2777
2789
عنوان

منت کشی‼️

270 بازدید | 30 پست

شماها معمولا با همسرتون دعواتون میشه سر چیزای ساده و دلخوری پیش میاد کدومتون اول پا پیش میذاره برای رفع کدورت؟،چقدر طول میشه که بیاد و از دلتون دراره؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا همیشه شوهرم اینبار من بخث انداختم حقم داشتما ولی خب نمیاد منت کشی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من که ازدواج نکردم ولی بابام هروقت می خواد منت کشی کنه مامانم دوبارع از اول دعوا میندازع🤣🤣 بنده خدا پشیمون میشه یهو میبینی پتو با پرده فرش میبرع بشوره مامانم خوشش میاد چای میبرع آشتی می کنم😅🤣

کاربری دست دو نفره 

من و پارتنرم واقعا بچه ایم و سم🤣😂برا همین سر چیزای لوس که دعوا میکنیم تقریبا ۳ یا ۴ ساعت بعدش باهم دوباره حرف میزنیم هر دفعه یکی شروع میکنه به حرف زدن اون یکی هم ادامه میده

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

من که ازدواج نکردم ولی بابام هروقت می خواد منت کشی کنه مامانم دوبارع از اول دعوا میندازع🤣🤣 بنده خد ...

بابای من خوراکی میخره برا مامانم 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

پنج دقیقه بعد

من با یه پسری بودم موقعی که دعوامون میشد زمانی که من ناراحت بودم و داشتم دعوا میکردم فقط سکوت میکرد و هیچی جواب نمیداد و من از این سکوت بدم نیومد و احساس میکردم که نسبت به ناراحتی من بی توجه هست و قهر میکردم و میرفتم از پیشش ولی بعد از اینکه قهر میکردم اونم قهر میکرد

ولی زمانی که قهر میکردم و همونجا مینشستم اونم چند دقیقه بعد صحبت میکرد

به نظر واقعا به من بی توجه بود یا اینکه زمان واکنش دادن ما ناهماهنگ بود

چه من مقصر باشم چه نباشم خودش میاد منت کشی 😁

خـدایا شـکرت 💕 داده ات نــعــمـت 🤍 نـداده ات حـکـمـت 🩵 گـرفـته ات عـلـت 🩷 اگر امضارو دیدی  برای شادی روح پدر مظلومم یه فاتحه بفرست 🤍 به قول علیرضا قربانی : خـدا رو چـه دیـدی 😍