2777
2789
عنوان

از یکی خوشم میاد

181 بازدید | 19 پست

بچه ها من رمز عبور اکانت اصلیمو گم کردم اون شماره هم دیگه ندارم واردش بشم پس نگید الان تا عضو شدی اومدی همینو بگی

یکیه من خیلی وقته ازش خوشم میاد اونم یه مدت پیگیر بود ولی من اصلا بهش رو نمیدادم ولی الان بدجور منو درگیر چیکار کنم

اصلا آدمی هم نیستم برم بهش بگم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ضربه روحی زده نامزدم

الهیی

ناراحت نباش دیگه حالا هرکاری هم کرده باشه خودشو نشون داده شناختیش دیگه

اینی که من میگم زیاد میشناسمش ولی تاحالا باهاش برخوردم زیادم میبینمش ولی بد ذهنمو درگیر کرده 🥲

کاش میشد یجوری باهاش حداقل چت کنم

الهییناراحت نباش دیگه حالا هرکاری هم کرده باشه خودشو نشون داده شناختیش دیگهاینی که من میگم زیاد میشن ...

میدونستی مال من از ۶سالگی دوسش داشتم تا الان که دانشجوام؟

میدونستی حتی میدونم کی دپرسه حساسیت داره به چی و از چه چیزایی بدش میاد؟

ولی مواظب باش آدم خوبی باشه برات❤️پیجشو فالوکن یا پیام بده خودتو معرفی کن

میدونستی مال من از ۶سالگی دوسش داشتم تا الان که دانشجوام؟میدونستی حتی میدونم کی دپرسه حساسیت داره به ...

دقیقا منم از بچگی میشناسمش مهد کودک بودیم باهم هنوز یادمه اون از من بزرگتره

خیلی از بچگی خوشم میومد ازش تا الان ولی نمیتونم آروم بشینم

دیروز دیدمش باز اصلا یجوریم دلم میخواد یه کاری کنه حرکتی بزنه ولی هیچ که هیچ

میدونستی مال من از ۶سالگی دوسش داشتم تا الان که دانشجوام؟میدونستی حتی میدونم کی دپرسه حساسیت داره به ...

وای چقدر میشناسیش تو خوش به حالت کاش منم چیزای ازش میدونستم

آخه مشکلم همینه ما جایی که زندگی میکنیم همه همو میشناسن زشته یجورایی غرورمم نمیاره بهش پیام بدم

فالو شاید کنم ولی اون اصلا آدمی نیست بخواد پیامی بده چیزی اصلا حتی بیرون میبینمش سرشو بالا نمیاره ببینه کی هست کی هست البته از همیناش هم خوشم میاد ولی نمیدونممم🚶🏻♀️

وای چقدر میشناسمش تو خوش به حالت کاش منم چیزای ازش میدونستمآخه مشکلم همینه ما جایی که زندگی میکنیم ه ...

خب نری جلو اون دور میشه نه خوشبحالم نیست چون ۲بار جدا شدیم بازهمو پیداکردیم نامزد کردیم ازهم باز داریم جدامیشیم جواب پیامامو نمیده

اره حتی یادمه یه شنل سوییشرتی داشت اونو خیلی دوست داشت یادمه دزددگیر ماشینش همیشه خدا خراب بود یادمه یبار اخر دزد اومد ازتو ماشینش کیف جزوه هاشو برداشت حتی یادمه مامانش موهاش چه دنگی میذاشت همیشه💔....

برو جلو نترس فوقش میگه نه ولی مهم اینه تو اعترافتو کردی

میگم که یک مدت خودشم پیگیر بود هی اینستا درخواست میداد ولی من بازم جرعتشو ندارم برم چیزی بگم بهش

نمیدونم چرا اینجوری شدم