2777
2789

دکتر محسن میرحسینی کارشون انواع جراحی لاغری و پلاستیک

اسمشون رو سرچ کنید جزو بهترین هاس واقعا

این شماره تماسشون : 09384609212 

باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن

اینم آدرس سایتشون که در مورد جراحی ها اطلاعات کامل داد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همگی

من اول خرداد لیپوماتیک انجام دادم. شکم..پهلو.. پشت...کلینیک جراحی سعادت آباد..با بیهوشی

هزینه ی عملم 8 تومان شد ولی کلا حدود 1 تومن هزینه های جانبی هم داره..دارو...لوسیون و ماساژ و گن و شکم بند و.. ساعت 2 رفتم اتاق عمل ..تا 5..شب هم به خواست خودم ترخیص شدم...درد دارده..اصلا فکر نکنین یه عمل سرپاییه و بدون بستری...الان که 19 روز  گذشضته من هنوز راخت نیستم...کبودی دارم و تجمع مایعات... برای تحمل درد یک هفته اول خصوصا" قبل از ماساژ حتما باید شیاف مسکن مصرف کرد وگرنه غیرقابل تحمله.

خروج مایع از دو سوراخ یک سانتی روی شکم و یک سوراخ پشت ...بالای باسنه... من البته بخاطر کمخونی و افت فشار ناچار شدم یک روز درمیون سرم تراپی بشم با تزریق ونوفر...و همینطور مصرف کپسول ففول یا هماتینیک روزی دو عدد.

بنظر من وحشتناکترین قسمتش ماساژهاست..البته دکتر من گفت دیگه ماساژ لازم ندارم و اگرتجمع مایع داشته باشم باید با سرنگ تخلیه کنه برام...

در کل بنظر من ده روز اولش خیلی خیلی سخته ولی تنیجه رو از همون اوایل متوجه میشید.. از بدن من 8 لیتر چربی خارج کردن.

سلام به همگی من اول خرداد لیپوماتیک انجام دادم. شکم..پهلو.. پشت...کلینیک جراحی سعادت آباد..با بی ...

سلام قبل و بعد عمل چقدر سایزتون فرق کرد؟منم دوست دارم انجام بدم ولی میترسم